Kia se gândeşte şi la alte modele sportive cu sigla GT

de Bogdan Mirică
Miercuri, 26.06.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Surse din interiorul Kia vorbesc despre o extindere a gamei de modele sportive GT, dacă actualele pro_cee'd GT şi cee'd GT vor avea succes. Următorul pe listă este Rio GT.

După ce a lansat câte o versiune sportivă GT pentru cee'd şi pro_cee'd, Kia se gândeşte să îşi extindă oferta de modele cu apetit pentru performanţă. Surse din interiorul companiei coreene au declarat că oamenii din conducere se vor gândi şi la alte modele GT dacă noile cee'd şi pro_cee'd GT vor avea succes.

Primul pe lista viitorului indicativ sportiv este modelul sub-compact Rio, care ar putea fi creat pentru a pune în dificultate modele cu tradiţie ca Peugeot 208 GTI, Ford Fiesta ST sau Renault Clio RS. Ca şi în cazul fraţilor mai mari din segmentul compact, viitorul Rio GT va propune ceva mai puţini cai putere, dar va compensa printr-un preţ de achiziţie mult mai mic decât cel al rivalilor.

Tot pe viitor am putea asista şi la introducerea unei versiuni mai puternice a actualului motor turbo de 1.6 litri GDI, disponibil pe cee'd şi pro_cee'd GT cu o valoare de 204 cai putere. În România, pro_cee'd GT pleacă de la 20.650 de euro.

via wcf

Comentarii (9)

  • Ce bine arata masina din poza !
    10 5
  • costa cat leonul de 1.8 tsi si e mai lenta.
    oare cine o sa o cumpere?
    6 6
  • mbz,cine cunoaste!in germania,nemtii,nu emigrantii care cauta bmw-uri restaurate,cumpara masini noi,de incredere:opel si kia.primele in preferinte.tot intre primele la capitol incredere /cost/fiabilitate ,sunt si in canada,australia,(de kia vorbesc).personal,am una de cinci ani,si ca orice roman mi-ar fi placut sa o zgandar ,dar afurisita,in afara de spalat si dus anual la revizie,nu-mi da motiv.pe autostrada ma dep doar motoare de la 2500 in sus...cu consum dublu!
    4 12
  • @felix
    Daca o sa te uiti in statisticile adac pe ultimii ani ai sa vezi ca kia & hyundai sunt cam cele mai PUTIN fiabile masini .
    Comparatia cu depasitul pe autostrada spune totul despre tine !
    7 7
  • @felix
    Tu vorbesti pe limba ta, din auzite. Colegu' de mai sus vorbea de leon 1.8 si tu vorbesti despre ce?... ce treaba are opel de exemplu in povestea asta?:)
    In al doilea rand te-ai suit macar in masina asta? (vorbesc de proceed GT) In afara ca are un design placut si poate mai exotic in rest la capitolul condus, feeling la volan si calitati dinamice este sub medie. NU este in nici un caz un hot hatch (cum ar vrea unii sa o incadreze), suspensia si mai ales cutia sunt slabe. (am condus, da) Daca ne mai raportam si la drumurile noastre mai valurite atunci ai putea lua o teapa de 20mii de euroi. Mai au destul de mult de lucrat pentru a fi concurenti adevarati la hot-hatch-uri.
    Si da, prea putin oameni vor alege acesta masina daca vor un hot hatch sau macar hot hatch wannabe si stiu ce inseamna unul.
    5 5
  • someone
    oare ce motor vor pune pe rio gt? se zvonea candva un 1.7 crdi dus la 150 cai . asta ar fi interesant
    1 3
  • pardon, e a doua marca, in 13 ani....
    2 1
  • Ce mi-e China, ce mi-e Koreea
    "Kia se gândeşte ..." Eu le-as da un sfat coreenilor: sa NU mai gandeasca!

    Sa ramana la facut telefoane mobile.
    4 8
  • Robert
    Lasati vrajelile despre fiabilitate sau alte porcarii.Ce producator auto din lumea asta risca sa dea 7 ani garantie la o masina de proasta calitate.
    Cireasa de pe tort ce inchide gura tuturor:
    Hyundai Motor Company (include marca KIA) a devenit in 2010 al patrulea producator mondial,clasament ce reflecta exclusiv vanzarile.Oare asa de prosti au fost clientii ce au cumparat Kia ?
    Ce interes au nemtii sa spuna ca o masina coreana este mai fiabila decat una germana ?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru