Koenigsegg are cei mai pasionați angajați: mașinile lor sunt un adevărat muzeu auto

de Bogdan Mirică
Marti, 12.07.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
O adunare dedicată angajaților Koenigsegg a scos la iveală mașinile pe care aceștia le conduc zi de zi și pasiunea lor pentru automobile.

De cele mai multe ori, angajații unei companii auto parchează în garaj mașini personale produse de același brand. Pentru că sunt fideli angajatorului sau pentru că au avantaje financiare la achiziție. Însă, când angajatorul tău este un producător de supercaruri exotice, lucrurile nu mai sunt atât de simple.

Cu toate acestea, angajații Koenigsegg au demonstrat că își pot permite luxul unor mașini aproape la fel de exotice ca cele pe care le produc. Koenigsegg a organizat o zi dedicată familiei, în care toți angajații au fost invitați la un picnic, alături de mașinile lor.

O scurtă plimbare printre exponatele parcate pe iarbă demonstrează cât de pasionați sunt cei care dau naștere supercarurilor din Suedia.

Urmareste Automarket
Printre invitați s-au numărat un BMW Seria 1M, Ford Mustang, Dodge Charger, Chevrolet Camaro, un Mercury Grand Marquis GS un Mazda MX-5, un Opel Kadett cu un motor de 240 de cai putere împrumutat de la un Calibra, un Nissan 200SX cu 428 de cai putere și chiar un Tesla Roadster, care fusese inițial în proprietatea lui Christian von Koenigsegg, fondatorul companiei.

Comentarii (5)

  • mda cat de curand o sa apara si tate in stirile voastre.... cat de curand si acolo va ramane la stadiul de pitipoanca
    0 13
  • Sunt pasionati pt. ca au si ce sa produca....de ex. la Dacia si pasionat daca esti, tot o cotoarba iti iese. Noroc cu Christian von Koenigsegg ca a bagat bani sa produca ceva bun.
    11 3
  • @Scorpionul.negru Sunt pasionati pentru ca-si permit. Din cate vad tie tot mitraliera iti iese ...
    1 4
  • E firesc ca daca lucri la productia unui automobil sa fii si pasionat.
    Si daca traiesti intr-o tara cu salarii rezonabile, e tot firesc sa-ti permiti sa-ti iei masini misto.
    In plus cele enumerate mai sus nu au preturi mari, mai ales ca-s Second Hand (cel putin unele)
    3 0
  • complimente pentru E46 si 240
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru