Lamborghini a prezentat noul Sian Roadster: hypercar-ul cu sistem mild-hybrid și 819 CP va fi limitat la 19 unități

de Cornel Șocariciu
Joi, 09.07.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini a publicat primele fotografii și imagini referitoare la noul Sian Roadster. Hypercar-ul cu sistem mild-hybrid la 48V va fi produs în doar 19 unități.

În toamna anului trecut, Lamborghini a publicat primele imagini și detalii referitoare la hypercar-ul Sian. Modelul pregătit de italieni este echipat cu un motor V12 de 6.5 litri care dezvoltă 785 de cai putere la 8.500 rpm și 720 Nm, și integrează și un sistem mild-hybrid la 48V care plusează cu 34 de cai putere și 38 Nm. În același timp, reprezentanții companiei spun că în locul acumulatorilor clasici au mizat pe un supercapacitor.

Acum, Lamborghini lansează noul Sian Roadster. Noua versiune pregătită de constructorul din Sant'Agata Bolognese renunță complet la plafonul convențional și promite o experiență unică.

Noul Sian Roadster va fi echipat cu același sistem de propulsie pregătit de italieni și pentru versiunea coupe. În total, ansamblul gândit de inginerii Lamborghini dezvoltă 819 CP. Sian Roadster poate accelera de la 0 la 100 km/h în mai puțin de 2.9 secunde, în timp ce viteza de top trece de 350 km/h.

Coupe-ul Sian va fi produs în 63 de unități, în timp ce Sian Roadster va fi limitat la 19 exemplare.

Conform oficialilor italieni, toate unitățile au fost deja rezervate.

"Sian Roadster exprimă spritul Lamborghini. Este expresia unui design uluitor și a performanțelor de top, dar cel mai important, Sian Roadster încorporează tehnologiile viitorului", a declarat Stefano Domenicali, șeful Lamborghini.

Exemplarul folosit pentru prezentare a fost vopsit în nuanța Blu Uranus, o culoare care poate fi accesată doar prin intermediul diviziei Ad Personam. Jantele au fost vopsite în culoarea Oro Electrum, în timp ce pentru interior, italienii au mizat pe o temă albă cu detalii albastre.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru