Lamborghini sian

Vineri, 13 August 2021 | Modele noi

Renaște Lamborghini Countach: italienii refolosesc numele pentru un hypercar de 800 de cai putere

În premieră pentru istoria brandului, Lamborghini renaște numele Countach și îl atribuie unui hypercar de 800 de cai putere, cu propulsie micro-hibridă.
Luni, 14 Iunie 2021 | General

Cea mai nouă machetă Lego este acest Lamborghini Sian în mărime naturală

Grupul Lego a realizat o machetă în mărime naturală a modelului Lamborghini Sian FKP 37. Au fost folosite peste 400.000 de piese Lego Technic.
Vineri, 10 Iulie 2020 | General

Muzeul Lamborghini și-a redeschis porțile: pe lista exponatelor se află și noul Sian Roadster

Muzeul Lamborghini și-a redeschis poțile pentru publicul larg. Până în 12 iulie, fanii care vor vizita muzeul vor putea admira și hypercar-ul Sian Roadster, model prezentat în urmă cu doar câteva zile.
Joi, 09 Iulie 2020 | Modele noi

Lamborghini a prezentat noul Sian Roadster: hypercar-ul cu sistem mild-hybrid și 819 CP va fi limitat la 19 unități

Lamborghini a publicat primele fotografii și imagini referitoare la noul Sian Roadster. Hypercar-ul cu sistem mild-hybrid la 48V va fi produs în doar 19 unități.
Marti, 07 Iulie 2020 | Modele noi

Update: Lamborghini a publicat o imagine teaser care anunță o versiune nouă a hypercar-ului Sian: lansarea va avea loc în 8 iulie

Lamborghini va prezenta un model nou în 8 iulie. Conform surselor apropiate companiei, italienii ar urma să lanseze versiunea roadster a hypercar-ului Sian.
Luni, 15 Iunie 2020 | Modele noi

Informații neoficiale: Lamborghini ar putea lansa anul acesta versiunea Roadster a hypercar-ului Sian

Lamborghini ar putea lansa în cursul acestui an versiunea Roadster a hypercar-ului hibrid Sian. Pe varianta coupe, motorul V12 de 6.5 litri și sistemul mild-hybrid la 48V oferă un total de 819 CP.
Joi, 28 Mai 2020 | General

Pentru copilul din tine: Lego a pregătit un Lamborghini Sian din aproape 3.700 de piese

Colecția Lego Technic Ultimate Series are de astăzi un nou membru: Lamborghini Sian. Macheta la scara 1:8 a supercar-ului italian este alcătuită din 3.696 de piese și va fi disponibilă pentru comandă din 1 iunie.
Miercuri, 27 Mai 2020 | General

Lamborghini Sian va primi o versiune Lego: modelul va fi lansat în 28 mai și va fi disponibil pentru comandă din 1 iunie

Lamborghini Sian va primi o versiune produsă de Lego. Modelul la scara 1:8 face parte din seria Technic Ultimate și va fi prezentat în 28 mai.
Duminica, 02 Februarie 2020 | General

Lego va lansa un supercar din gama Lamborghini în cadrul seriei Technic Ultimate: prima imagine teaser cu modelul care debutează în iunie

Lego va lansa în 1 iunie primul produs din seria Technic Ultimate bazat pe un model Lamborghini. Conform surselor, Lego va aduce în fața pasionaților o versiune la scara 1:8 a supercar-ului Sian, cel mai puternic model de serie dezvoltat până acum de Lamborghini.
Luni, 25 Noiembrie 2019 | Concepte

Lambo V12 Vision Gran Turismo, prototip virtual pentru fanii jocurilor video: conceptul Lamborgini împrumută sistemul mild-hybrid cu 819 CP introdus pe supercar-ul Sian

Lamborghini a prezentat prototipul virtual Lambo V12 Vision Gran Turismo. Conceptul preia sistemul electrificat de propulsie disponibil pe modelul de serie Sian, iar conform oficialilor companiei, acesta va fi disponibil în cadrul jocului video Gran Turismo Sport începând cu primăvara anului viitor.
Marti, 03 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Sian, cel mai puternic Lamborghini de serie de până acum: sistem mild-hybrid la 48V cu supercapacitor, 819 CP și sub 2.8 secunde pentru 0-100 km/h

Lamborghini a publicat primele imagini cu noul Sian. Supercar-ul este echipat cu un sistem mild-hybrid la 48V și cu motorul V12 de 6.5 litri. Publicul va putea admira noul Lamborghini Sian în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Tag-uri similare

Lamborghini, lamborghini hibrid, lamborghini sian, sian
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru