Muzeul Lamborghini și-a redeschis porțile: pe lista exponatelor se află și noul Sian Roadster

de Cornel Șocariciu
Vineri, 10.07.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Muzeul Lamborghini și-a redeschis poțile pentru publicul larg. Până în 12 iulie, fanii care vor vizita muzeul vor putea admira și hypercar-ul Sian Roadster, model prezentat în urmă cu doar câteva zile.

Lamborghini a pregătit o surpriză pentru fanii mărcii: italienii au anunțat că începând cu 10 iulie, porțile Muzeul Lamborghini sunt redeschise pentru publicul larg. Mai mult decât atât, până în 12 iulie, pe lista exponatelor se va afla și noul Sian Roadster, model prezentat în seara zilei de 8 iulie în cadrul unui eveniment online.

Noul hypercar pregătit de italieni este echipat cu un motor V12 de 6.5 litri care integrează și un sistem mild-hybrid la 48V pentru un total de 819 cai putere. Producția lui Sian Roadster va fi limitată la 19 unități, iar toate exemplarele au fost deja rezervate. 

Conform oficialilor din Sant'Agata Bolognese, muzeul va fi deschis zilnic între orele 9:30 și 18:00. Pentru respectarea noilor norme de siguranță, Lamborghini a introdus și un sistem obligatoriu de rezervări (vizitele vor putea fi realizate doar după efectuarea unei rezervări).

În sălile muzeului, vizitatorii vor putea admira atât modelele celebre care au scris istoria mărcii din Sant'Agata Bolognese, cât și o parte dintre tehnologiile moderne utilizate de italieni pe cele mai noi supercar-uri din gamă.

Odată cu anunțul referitor la redeschiderea muzeului pentru publicul larg, Lamborghini a menționat și noua colaborare cu muzeul Cité de l’Automobile din Mulhouse, Franța.

Începând cu 9 iulie și până în 10 ianuarie 2021, muzeul din Franța va include o secțiune specială dedicată producătorului din Sant'Agata Bolognese.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru