Sian

Marti, 26 Iulie 2022 | General

Macheta Lego, în mărime naturală, a lui Lamborghini Sian va fi expusă la muzeul Lamborghini

Macheta Lego, în mărime naturală, a lui Lamborghini Sian FKP 37 va fi expusă, până în luna octombrie, la muzeul producătorului din Sant'Agata Bolognese. A fost prezentată în vara anului trecut.
Vineri, 10 Iulie 2020 | General

Muzeul Lamborghini și-a redeschis porțile: pe lista exponatelor se află și noul Sian Roadster

Muzeul Lamborghini și-a redeschis poțile pentru publicul larg. Până în 12 iulie, fanii care vor vizita muzeul vor putea admira și hypercar-ul Sian Roadster, model prezentat în urmă cu doar câteva zile.
Joi, 09 Iulie 2020 | Modele noi

Lamborghini a prezentat noul Sian Roadster: hypercar-ul cu sistem mild-hybrid și 819 CP va fi limitat la 19 unități

Lamborghini a publicat primele fotografii și imagini referitoare la noul Sian Roadster. Hypercar-ul cu sistem mild-hybrid la 48V va fi produs în doar 19 unități.
Marti, 07 Iulie 2020 | Modele noi

Update: Lamborghini a publicat o imagine teaser care anunță o versiune nouă a hypercar-ului Sian: lansarea va avea loc în 8 iulie

Lamborghini va prezenta un model nou în 8 iulie. Conform surselor apropiate companiei, italienii ar urma să lanseze versiunea roadster a hypercar-ului Sian.
Luni, 15 Iunie 2020 | Modele noi

Informații neoficiale: Lamborghini ar putea lansa anul acesta versiunea Roadster a hypercar-ului Sian

Lamborghini ar putea lansa în cursul acestui an versiunea Roadster a hypercar-ului hibrid Sian. Pe varianta coupe, motorul V12 de 6.5 litri și sistemul mild-hybrid la 48V oferă un total de 819 CP.
Joi, 28 Mai 2020 | General

Pentru copilul din tine: Lego a pregătit un Lamborghini Sian din aproape 3.700 de piese

Colecția Lego Technic Ultimate Series are de astăzi un nou membru: Lamborghini Sian. Macheta la scara 1:8 a supercar-ului italian este alcătuită din 3.696 de piese și va fi disponibilă pentru comandă din 1 iunie.
Miercuri, 27 Mai 2020 | General

Lamborghini Sian va primi o versiune Lego: modelul va fi lansat în 28 mai și va fi disponibil pentru comandă din 1 iunie

Lamborghini Sian va primi o versiune produsă de Lego. Modelul la scara 1:8 face parte din seria Technic Ultimate și va fi prezentat în 28 mai.
Marti, 03 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Sian, cel mai puternic Lamborghini de serie de până acum: sistem mild-hybrid la 48V cu supercapacitor, 819 CP și sub 2.8 secunde pentru 0-100 km/h

Lamborghini a publicat primele imagini cu noul Sian. Supercar-ul este echipat cu un sistem mild-hybrid la 48V și cu motorul V12 de 6.5 litri. Publicul va putea admira noul Lamborghini Sian în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru