Macheta Lego, în mărime naturală, a lui Lamborghini Sian va fi expusă la muzeul Lamborghini

de Alexandru Monenciu
Marti, 26.07.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Macheta Lego, în mărime naturală, a lui Lamborghini Sian FKP 37 va fi expusă, până în luna octombrie, la muzeul producătorului din Sant'Agata Bolognese. A fost prezentată în vara anului trecut.

În vara lui 2021, Lego și Lamborghini și-au unit din nou forțele pentru a realiza o machetă, în mărime naturală, a modelului Sian FKP 37. Aceasta măsoară 4.980 de milimetri lungime și cântărește 2.200 de kilograme.

Macheta a fost realizată din peste 400.000 de piese Lego Technic, iar 15 specialiști au avut nevoie de 8.660 de ore pentru a o asambla. Aceștia au folosit 154 de tipuri diferite de elemente Lego Technic, inclusiv 20 create special pentru acest proiect.

Luminile sunt funcționale, detaliile interioare au fost redate cu exactitate, iar vopseaua exterioară a fost aplicată chiar de specialiștii Lamborghini.

Acum, cele două companii anunță că macheta va fi expusă, până la începutul lunii octombrie, la muzeul Lamborghini din Sant'Agata Bolognese.

via Lego

Comentarii (1)

  • Omu’
    Foarte fain. Sunt interesat. Cât costă?
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru