Informații neoficiale: Lamborghini ar putea lansa anul acesta versiunea Roadster a hypercar-ului Sian

de Cornel Șocariciu
Luni, 15.06.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini ar putea lansa în cursul acestui an versiunea Roadster a hypercar-ului hibrid Sian. Pe varianta coupe, motorul V12 de 6.5 litri și sistemul mild-hybrid la 48V oferă un total de 819 CP.

Lamborghini Sian (foto), cel mai puternic model de serie dezvoltat până acum de constructorul italian, a fost prezentat oficial în toamna anului trecut. Hypercar-ul producătorului din Sant'Agata Bolognese este echipat cu motorul V12 de 6.5 litri și integrează și un sistem mild-hybrid la 48V.

Conform oficialilor Lamborghini, Sian va fi produs în doar 63 de unități, iar prețul de pornire stabilit de italieni a fost de peste 3.2 milioane de euro.

Acum, surse apropiate companiei spun că Lamborghini va lansa și o versiune Roadster bazată pe Sian, iar modelul ar putea fi lansat în cursul acestui an.

Pentru moment încă nu există informații oficiale cu privire la numărul unităților pregătite pentru producție, însă aceleași voci susțin că toate exemplarele Sian Roadster au fost deja rezervate.

Următoarea jumătate de an va fi una aglomerată pentru constructorul italian. Divizia Lamborghini Squadra Corse va prezenta un hypercar nou pentru circuit, în timp ce SUV-ul Urus ar urma să fie lansat și în versiune hibrid.

Tot până la finalul anului, fanii producătorului din Sant'Agata Bolognese vor face cunoștință și cu Huracan STO, o versiune de stradă dezvoltată pornind de la modelul de circuit Huracan Super Trofeo.

Via | TheSupercarBlog | Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru