Lamborghini pregătește o nouă lansare: prezentarea oficială va avea loc în 7 mai

de Daniel Popescu, Foto: Lamborghini
Duminica, 03.05.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini va extinde gama actuală printr-o lansare care va avea loc online în 7 mai. Cel mai probabil, constructorul italian pregătește o nouă versiune a unui model deja existent.

Lamborghini a anunțat că pregătește un eveniment important care va fi transmis în direct pe internet în 7 mai. Producătorul italian a dezvăluit că va lansa "o nouă mașină", fără să ofere însă niciun detaliu suplimentar cu privire la numele acesteia.

"Continuăm să hrănim visele fanilor și clienților și, prin intermediul unei lansări virtuale, vom prezenta în 7 mai o nouă mașină care va completa gama noastră de modele", menționează Lamborghini într-un comunicat de presă.

Oficialii Lamborghini au menționat anterior că următorul model al mărcii va fi lansat cel mai devreme în 2024, ceea ce înseamnă că lansarea din 7 mai va fi dedicată cel mai probabil unei versiuni noi pentru un model deja existent în gamă.

În cursul lunii martie, Lamborghini a publicat o serie de teasere care anticipează lansarea unui supercar pentru circuit echipat cu un motor V12 capabil să ofere până la 830 de cai putere. Prin urmare, nu este exclus ca lansarea pregătită pentru 7 mai să fie dedicată acestei sportive.

Pe de altă parte, presa internațională afirmă încă din 2018 că Lamborghini va dezvolta o versiune plug-in hybrid pentru SUV-ul Urus, care ar urma să împrumute sistemul de 680 de cai putere dezvoltat de partenerii de Grup de la Porsche.

În plus, presa internațională a relatat că italienii ar putea dezvolta și Lamborghini Huracan Super Trofeo Omologato, o versiune de stradă a modelului utilizat în campionatul de circuit Super Trofeo.

Via Lamborghini, Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru