Lamborghini pregătește un nou hypercar extrem: italienii au publicat o imagine cu prototipul viitorului model

de Cornel Șocariciu
Vineri, 02.10.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini Squadra Corse pregătește un nou hypercar extrem dedicat circuitului. Spre deosebire de Essenza SCV12, cel mai nou model proiectat de divizia italienilor, prototipul folosit pentru teste nu este echipat cu plafon și nici cu geamuri laterale și parbriz.

Divizia Lamborghini Squadra Corse a publicat pe contul de Instagram o imagine cu prototipul unui viitor hypercar extrem. Italienii nu oferă alte informații referitoare la viitorul produs, însă camuflajul folosit ne amintește de cel utilizat în urmă cu câteva luni pe Essenza SCV12 (foto).

Lamborghini Essenza SCV12 a fost prezentat oficial în luna iulie și a fost gândit special pentru a fi utilizat doar pe circuit. Modelul este echipat cu un motor V12 capabil să dezvolte peste 830 CP, iar producția va fi limitată la 40 de unități.

La fel ca în cazul lui Essenza SCV12, italienii au scris pe camuflajul noului prototip "Attenzione Macchina Veloce ", însă au adăugat și cuvântul "Aperta". În aceste condiții, sunt șanse mari ca prototipul testat de italieni să stea la baza unui Essenza SCV12 roadster.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Lamborghini Squadra Corse (@lamborghinisc) pe

În plus, în imaginea publicată de Lamborghini, prototipul aflat pe circuit nu este echipat nici cu geamuri laterale și nici cu un parbriz.

Lamborghini nu este la primul model dezvoltat după această filozofie.

În 2012, italienii au expus Aventador J în cadrul Salonului Auto de la Geneva, iar asemeni prototipului de acum, exemplarul unicat nu a avea nici plafon și nici parbriz.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru