Lamborghini Urus, personalizat cu o siglă din diamante estimată la 40.000 de euro

de Tiberiu Safta
Marti, 19.04.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un exemplar Lamborghini Urus a fost personalizat cu o siglă făcută din diamante colorate în culorile steagului Italiei. Mașina aparține lui Bobby White, o personalitate cunoscută pe Youtube, iar valoarea siglei este estimată undeva la 40.000 de euro.

De multe ori, constructori de lux precum Lamborghini, le pot permite clienților să-și personalizeze mașinile în mai multe feluri decât oferă constructorul. Acesta este și cazul unui exemplar Lamborghini Urus, care este echipat cu o siglă realizată din diamante.

Mașina aparține lui Bobby White, o personalitate cunoscută pe Youtube. Conținutul său este specializat în clipuri în care acesta aplică mai multe diamante la mai multe obiecte. El a comandat un model Urus și a cerut ca sigla originală să fie scoasă pentru a fi înlocuită cu una de creație proprie, evident, confecționată din diamante.

Sigla are la bază o placă din aur, peste care sunt adăugate bucățile de diamant, una câte una. Acestea sunt vopsite special în culorile steagului italian. La sfârșit a fost adăugat taurul Lamborghini, alături de inscripția personalizată "Lambo", realizată cu ajutorul unui laser.

Potrivit autorului clipului, valoarea siglei este estimată undeva la 40.000 de euro.

Spre finalul clipului, autorul zboară până în Italia pentru a-și prelua exemplarul Urus și pentru a monta noua siglă. La final, el s-a luat la întrecere pe circuit cu un Mercedes-AMG SLS, care îi aparține.

via Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru