Lamborghini Urus primește noul pachet de design Graphite Capsule: patru noi culori de caroserie și jante de 23 inch

de Daniel Popescu
Marti, 29.09.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini Urus este disponibil cu noul pachet de design Graphite Capsule, care include patru noi culori de caroserie, finisaje exclusive pentru interior și jante speciale de 23 inch.

La numai trei luni după lansarea pachetului de design Pearl Capsule, Lamborghini Urus primește noi posibilități de personalizare din partea constructorului italian.

Super SUV-ul poate fi achiziționat acum și cu noul pachet de design Graphite Capsule, care include patru noi culori pentru caroserie: nuanța de alb Bianco Monocerus, nuanța de negru Nero Noctis și nuanțele de gri Grigio Nimbus și Grigio Keres.

Părțile inferioare ale SUV-ului din partea frontală, din spate și de pe laterale sunt finisate în patru nuanțe strălucitoare, și anume nuanțele de portocaliu Arancio Leonis și Arancio Dryope, nuanța de galben Giallo Taurus și nuanța de verde Verde Scandal.

Aceste combinații de culori oferă o postură impozantă pentru SUV, care este amplificată și de noile jante Taigete de 23 inch dezvoltate special pentru pachetul Graphite Capsule.

De asemenea, sistemul de evacuare primește un finisaj cromatic negru. În total, pachetul de design Urus Graphite Capsule oferă nu mai puțin de 16 combinații de culori posibile.

La interior, pachetul de design vine cu finisaj negru pentru planșa de bord și portiere, iar culorile disponibile la exterior pot fi comandate și pentru interior.

De asemenea, la fel ca și în cazul pachetului Pearl Capsule, scaunele sunt ventilate și în cazul noului pachet Graphite Capsule.

Prin noile opțiuni, Lamborghini își propune să crească vânzările, după ce a anunțat recent că producția lui Urus a depășit pragul simbolic de 10.000 de unități.

Via Lamborghini

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru