Lamborghini Urus primește un pachet de performanță din partea ABT: motorul V8 dezvoltă acum 710 CP și 910 Nm

de Cornel Șocariciu
Vineri, 21.06.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tunerul ABT Sportsline și-a îndreptat atenția către Lamborghini Urus. În urma modificărilor aduse, motorul V8 biturbo de 4.0 litri oferă cu 60 CP mai mult comparativ cu varianta de serie. Timpul necesar pentru sprintul 0-100 km/h a scăzut cu 0.2 secunde.

Casa de tuning ABT Sportsline propune un pachet de performanță dedicat SUV-ului Lamborghini Urus.

Standard, motorul V8 biturbo de 4.0 litri pregătit de constructorul italian este capabil să dezvolte 650 de cai putere și 850 Nm. Mulțumită pachetului ABT Engine Control, propulsorul V8 promite acum 710 cai putere și un cuplu motor maxim de 910 Nm.

Versiunea de serie a lui Lamborghini Urus poate accelera de la 0 la 100 km/h în 3.6 secunde, însă noile valori oferite cu ajutorul ABT fac ca timpul necesar sprintului să scadă cu 0.2 secunde. Pentru moment, oficialii casei de tuning nu au anunțat și viteza maximă oferită de SUV-ul italian. Standard, Urus poate ajunge până la 305 km/h.

Cei care cred că noile valori oferite de motorul V8 nu sunt suficiente pentru SUV-ul italian pot merge pe mâna tunerului Manhart care oferă un pachet de performanță cu 812 CP și 980 Nm.

Pentru moment, ABT nu a pregătit și un kit estetic, dar ne așteptăm ca în scurt timp să vedem și o serie de accesorii de caroserie semnate de tunerul german.

Comentarii (3)

  • someone
    nu ca nu ar fi ok, dar cresterea de putere e sub 10%din ceea ce avea Urus, ceea ce la ABT nu poate fi motiv de lauda
    2 0
  • unsirb
    Se pare ca adolescentii si copiii care jucau NfS:U si U2 prin 2000 si-un pic isi permit acum Lamborghini. Bine, nu toti, ca si eu jucam, dar probabil unii dintre ei, la cum arata :D
    1 1
  • ABT-ul e mai mult pe partea de body-kit...din cate stiu eu.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru