Lamborghini: Urus și Huracan primesc versiuni noi în a doua parte a anului

de Alexandru Monenciu
Vineri, 15.04.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul din Sant'Agata Bolognese anunță două versiuni noi pentru Urus și una pentru Huracan. Acestea urmează să fie prezentate în a doua jumătate a anului curent.

Anul 2022 a început cum nu se poate mai bine pentru italienii de la Lamborghini. În primul trimestru din acest an, marca din Sant'Agata Bolognese a livrat 2.539 de mașini la nivel global, reprezentând cel mai bun Q1 de până acum.

Potrivit reprezentanților companiei, jumătate dintre clienți au ales SUV-ul Urus, iar cealaltă jumătate s-a împărțit între Huracan și Aventador. Supercar-ul cu motor V12 rămâne, așadar, popular, chiar dacă producția lui se aproprie de final.

Recent, Huracan a primit o nouă versiune denumită Tecnica. Poziționată între versiunea cu roți motrice spate a lui Huracan Evo și Huracan STO, noul Huracan Tecnica dispune de 640 CP.

Cu ocazia rezultatelor trimestriale, Lamborghini a anunțat și că în a doua jumătate a anului, Huracan va primi o nouă versiune, iar gama Urus se va îmbogăți și ea cu două versiuni noi.

via Lamborghini

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru