Lamborghini: "Vom construi şi o versiune Roadster a lui Veneno"

de Sebastian Toma
Luni, 19.08.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Stephan Winkelmann, CEO-ul Lamborghini, a confirmat debutul unei versiuni decapotabile a lui Veneno. Modelul va fi cu 10% mai scump şi ar putea fi construit în şase exemplare.

Esential 3.6 milioane de euro costa un exemplar Lamborghini Veneno.
Lamborghini Veneno va fi construit şi într-o versiune Roadster, anunţă americanii de la Car&Driver. Vestea vine în urma unui interviu cu Stephan Winkelmann, CEO-ul Lamborghini, care a confirmat pregătirile pentru o serie limitată de roadstere bazate pe modelul lansat la Salonul Auto de la Geneva. Zvonurile care anunţau un asemenea model au apărut la scurtă vreme de la lansarea din luna martie, dar interviul de la Pebble Beach marchează prima confirmare oficială a unui roadster bazat pe Veneno.

La fel ca în cazul coupe-ului, Veneno Roadster va fi construit în serie limitată. De data aceasta, seria limitată include nouă exemplare Veneno Roadster. Noua versiune de caroserie va fi cu 10% mai scumpă decât coupe-ul, deşi va fi produsă în serie dublă şi nu va beneficia de exclusivitatea coupe-ului, cu toate că zvonurile care anunţau acest model susţineau că debutul său a fost solicitat de clienţii fideli ai mărcii Lamborghini.

Urmareste Automarket
Potrivit celor de la Car&Driver, noua versiune de caroserie a lui Lamborghini Veneno ar putea să nu fie prezentată public.
Versiunea decapotabilă a lui Veneno va prelua trenul de propulsie şi interiorul modelului lansat la Salonul Auto de la Geneva. La rândul său, Veneno preia motorul V12 de 6.5 litri de la Aventador. Coupe-ul italian livrează 750 CP şi este capabil să accelereze de la 0 la 100 km/h în 2.9 secunde.

Via Car&Driver

Comentarii (3)

  • ...si totusi pare cam...urata.mult mai fain aventador,clar,asta e......asa.....o exagerare,o fortare de design,nu mai vb. de coada aia de rechin pe mijloc,e...de prost gust.
    6 4
  • La ce util???:)
    4 3
  • Adrian
    @H&M
    Asa este....dar cum sun multi snobi pe PLANETA ce sa le faci....
    5 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru