Land Rover a înregistrat numele Road Rover: constructorul ar putea lansa un model electric

de Daniel Popescu
Miercuri, 25.07.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Land Rover a înregistrat marca Road Rover, la numai câteva zile după apariția unor informații cu privire la lansarea unui nou model electric cu acest nume care să nu facă parte din segmentul SUV.

Land Rover pregătește fanilor o surpriză sub numele Road Rover. Constructorul britanic deținut de indienii de la Tata Motors a înregistrat numele Road Rover, iar acest lucru se petrece la numai câteva zile după ce presa internațională a relatat că Land Rover pregătește un nou model.

De altfel, se vehiculează că noul model ar urma să folosească platforma lui Jaguar XJ și să nu fie un SUV. Prin urmare, aceste două elemente sugerează că Land Rover ar putea lansa o limuzină.

În plus, publicația britanică Autocar susține că noul model ar urma să fie unul electric, cu un motor amplasat pe puntea față și altul pe puntea spate pentru a asigura tracțiune integrală. Sursa citată nu a oferit detalii despre puterea totală a sistemului, însă a menționat că autonomia ar urma să fie de circa 482 de kilometri.

Lansarea modelului ar urma să aibă loc undeva după anul 2020.

Pe de altă parte, nu este exclusă varianta ca numele Road Rover să fie înregistrat doar cu intenția de a nu fi utilizat de un alt constructor sau pentru a numi astfel unele versiuni ale unor modele actuale.

Via Motor1, Autocar, Auto Express

Comentarii (1)

  • sa nu dea iar faliment. ma intreb a cata oara ar fi...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru