Land Rover a publicat imagini noi din timpul testelor cu viitorul Defender: prototipurile au parcurs 1.2 milioane de kilometri în condiții extreme

de Cornel Șocariciu
Joi, 02.05.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generație Land Rover Defender va fi lansată în cursul anului curent, debutul comercial fiind programat pentru 2020. Noul Defender va fi asamblat în uzina din Nitra, Slovacia.

La finalul anului trecut, Land Rover a publicat primele imagini oficiale cu viitoarea generație Defender. Acum, constructorul britanic revine cu noi fotografii realizate în timpul testelor.

Până în acest moment, prototipurile de teste au parcurs 1.2 milioane de kilometri în condiții extreme. Britanicii au testat viitorul Defender în zone cu un climat arid (peste 50 de grade Celsius și mult praf), dar și în regiunile nordice ale Europei (zone cu temperaturi de minus 40 de grade Celsius).

De asemnea, prototipurile viitorului Defender au urcat la altitudini de peste 3.000 de metri în regiunile din Colorado, SUA, în timp ce comportamentul dinamic a fost atent cizelat pe circuitul german de la Nurburgring.

"Alături de simulările extinse și încercările pe platformă, prototipurile de teste au parcurs 1.2 milioane de kilometri pe toate tipurile de teren și în condiții extreme. Astfel, ne-am asigurat că viitorul Defender este cel mai rezistent și cel mai capabil Land Rover de până acum", a declarat Nick Rogers, directorul executiv Land Rover.

Conform oficialilor Britanici, pentru Defender urmează un nou test extrem în Kenya.

Un prototip va fi testat în Rezervația Borana (14.000 de hectare), proiectul fiind parte a parteneriatului dintre Land Rover și organizația non-profit Tusk Trust. Modelul va avea de transportat provizii în regiunile greu accesibile ale rezervației.

Noul Land Rover Defender a fost proiectat în cadrul centrului de la Gaydon, Marea Britanie, în timp ce uzina din Nitra, Slovacia, va fi responsabilă de asamblarea acestuia. Noua generație Defender va fi prezentată în cursul anului curent, urmând ca debutul comercial să aibă loc în 2020.

Comentarii (1)

  • Adrian
    Ca sa vezi. Vechiul Discovery, retusat.
    Draguta lozinca best 4x4xfar, dar sa puna si o stelita mica prin care elimina Jimny si Wrangler.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru