Land Rover are un nou director de design: italianul Massimo Frascella a mai lucrat la Ford și Kia

de Paul Cosma
Duminica, 08.11.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Land Rover l-a promovat pe italianul Massimo Frascella în funcția de director de design al brandului, după ce fostul director a preluat conducerea departamentului de creație la nivelul întregului grup JLR. Frascella s-a alăturat echipei Land Rover în 2011, după ce a mai lucrat ca designer pentru Ford și Kia.

Grupul Jaguar Land Rover a făcut o reorganizare la nivelul departamentului de design și creație. Gerry McGovern a părăsit poziția de director de design de la Land Rover și a preluat responsabilitatea de șef al creației la nivelul grupului JLR.

McGovern a ocupat funcția de director de design al Land Rover încă din 2006 și a fost artizanul unor modele ca Range Rover Evoque, Range Rover Sport sau noul Defender.

În locul său a fost promovat Massimo Frascella, un designer italian care s-a alăturat constructorului britanic în 2011.

Noul director de design de la Land Rover a mai lucrat la Ford și Kia, fiind cel care a desenat modele precum Kia Soul, Sportage sau Sorento.

Via Automotive News

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru