Land Rover Defender, transformat într-o mașină de teren decapotabilă

de Tiberiu Safta
Miercuri, 10.05.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
O companie olandeză a transformat noua generație Land Rover Defender într-o mașină de teren decapotabilă. Noul model aduce și o serie de dotări noi, iar conversia în sine costă 82.500 de euro.

Compania olandeză Heritage Design a dezvăluit oficial o nouă variantă de caroserie pentru noua generație Land Rover Defender. Mai exact, modelul de teren al britanicilor a fost transformat într-o mașină decapotabilă, cu un plafon cusut manual ce poate fi acționat prin simpla apăsare a unui buton.

Noul model, botezat Valiance Convertible, este bazat pe Defender 90, varianta cu 3 uși a modelului de teren. Alături de noul plafon, Heritage Design a adăugat și un roll cage special pentru mai multă rigiditate și siguranță. De altfel, acest element de protecție respectă inclusiv standardele de siguranță impuse de Federația Internațională de Automobilism.

Alături de noul plafon retractabil, Heritage Customs mai aduce și o serie de dotări noi pentru modelul decapotabil. De exemplu, clienții vor putea alege între mai multe nuanțe noi pentru exterior, precum și o gamă nouă de jante și anvelope. Opțiunile noi se regăsesc și la interior, iar acestea includ, printre altele, tapițerie din piele, scaune sport, precum și pachetul exclusiv Magic Metal, care aduce suprafețe vopsite în culori metalizate.

Bineînțeles, nu lipsesc din dotare nici emblemele speciale care denotă noua variantă decapotabilă neoficială a lui Defender.

Iar dacă acestea nu sunt de ajuns, Heritage Customs oferă și mai multe opțiuni de personalizare. De exemplu, compania olandeză aduce propriile sale linii de echipare pentru noul model, botezate Cote d’Azur, Kokkini Paralia și Solihull Sand. Echiparea Cote d’Azur aduce o nuanță de albastru la exterior, în combinație cu un plafon vopsit în bej închis și jante Space Cowboy de 22 de inch.

Următoarea linie de echipare, Kokkini Paralia, aduce o vopsea roșie mată și cu elemente de decor vopsite în negru, precum și jante Supersonic, tot de 22 de inch. La final, echiparea Solihull Sand este un omagiu adus primului model Land Rover, construit în 1948. Această linie de echipare primește o vopsea verde la exterior, un plafon bej închis și jante mai mici, de 20 de inch.

Noul Valiance Convertible nu este vândut ca un model separat, ci este construit exclusiv la comandă și presupune ca clientul să dețină deja un exemplar Defender 90.

Conversia modelului de teren costă 82.500 de euro.

via Heritage Customs

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru