Land Rover pregătește cel mai puternic Defender de până acum: V8 twin-turbo mild-hybrid

de Alexandru Monenciu
Marti, 26.03.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul britanic de automobile pregătește o nouă versiune pentru modelul Defender. Va fi cea mai puternică de până acum, fiind echipată cu un motor V8 twin-turbo, mild-hybrid.

Dacă ți se pare că actualul Land Rover Defender V8 nu are destulă putere, stai liniștit. Pentru că producătorul britanic de automobile pregătește o nouă versiune Defender, cea mai puternică de până acum.

Numele ei este Defender Octa și va fi echipată cu un motor V8 twin-turbo, mild-hybrid. Puterea nu a fost încă dezvăluită, dar știm că pe lista de dotări vom regăsi și suspensia pneumatică 6D Dynamics. Mai mult, va debuta în cursul acestui an.

Până atunci însă, viitorul Land Rover Defender Octa urmează să fie testat în cele mai dificile condiții, în locații precum Suedia, Dubai, deșertul Moab și, desigur, pe legendarul circuit de la Nurburgring.

Data exactă a lansării este necunoscută, dar Land Rover și-a informat deja clienții că pot lua legătura cu dealerii dacă își doresc un exemplar Defender Octa în garaj.

via Land Rover

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru