Land Rover pregătește un nou SUV: design inspirat de Defender și debut în 2022

de Cornel Șocariciu
Luni, 02.11.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Land Rover va lansa un SUV cu design inspirat de actualul Defender. Conform surselor, modelul va fi prezentat în 2022 și va avea atât versiuni cu roți motrice față, cât și variante cu tracțiune integrală.

Jaguar Land Rover pregătește o serie de modele noi în următorii ani. Conform celor mai recente rapoarte, britanicii vor aduce pe piață un nou XJ, model care va avea doar variantă electrică, dar și o generație nouă pentru Range Rover. De asemenea, pe lista britanicilor se află și J-Pace, un nou SUV, dar și Road Rover, un break all-terrain.

Recent, voci apropiate companiei au menționat că Jaguar Land Rover va lansa pe piață și un nou SUV care va fi poziționat sub actualul Defender (foto).

Conform surselor, modelul va prelua o serie de elemente de design de pe actualul Defender, debutul acestuia urmând să aibă loc în 2022.

Viitorul model a fost botezat de presa britanică "baby Defender", iar interiorul ar urma să aibă o configurație nouă, diferită de cea a lui Defender. Astfel, britanicii vor putea avea costuri mai mici de producție care se vor regăsi la nivelul prețului final de comercializare.

Aceleași surse spun că în primă fază, noul model va fi echipat cu motorul pe benzină de 1.5 litri și va fi disponibil doar în variantă cu roți motrice față.

Ulterior, britanicii vor pregăti atât versiuni plug-in hybrid, cât și variante cu tracțiune integrală.

Via | WhatCar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru