Land Rover va lansa un pick-up în 2017

de Sebastian Toma
Joi, 28.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Englezii de la Land Rover vor construi şi o versiune pick-up a viitorului Defender. Aceasta va debuta în 2017 şi va avea un interior premium.

Esential 2016 este anul în care va fi lansată noua generaţie a lui Land Rover Defender.
Land Rover Defender va primi o versiune pick-up în 2017, anunţă englezii de la WhatCar. Versiunea de caroserie a fost anunţată de Gerry McGovern, şeful departamentului de design de la Land Roer, care a anunţat că un pick-up va fi oferit abia după ce versiunile de caroserie ”convenţionale” vor fi disponibile în gama Defender. Versiunea standard a noului Defender va fi lansată în 2016, potrivit declaraţiilor anterioare ale reprezentanţilor mărcii.

În cadrul interviului cu cei de la WhatCar, designerul şef de la Land Rover a anunţat că viitorul Defender pick-up va avea un interior cu accente premium, inspirat de ideea lansată de Volkswagen odată cu Amarok. Astfel, britanicii vor miza pe segmentul superior al nişei de pick-up-uri, care foloseşte aceste vehicule utilitare în scopuri de lifestyle, nu pentru a transporta marfă pe teren accidentat.

Urmareste Automarket
În trecut, Gerry McGovern, şeful departamentului de creaţie Land Rover, a declarat că noua generaţie Defender se va adresa unui public cu aspiraţii moderniste, dar nu va abandona capacităţile actualei generaţii în teren accidentat.
Designerul şef al mărcii britanice, a declarat la vremea respectivă că exponatul DC100 Concept a fost apreciat de public, 90% dintre cei 250.000 de oameni intervievaţi de oficialii Land Rover fiind extrem de încântaţi de rezultat. McGovern a declarat că designul viitorului Defender a progresat şi că mai multe concepte au fost create în interiorul companiei pentru a decide liniile definitive ale modelului.

Via WhatCar?

Comentarii (4)

  • Sa speram ca va arata mai modern....oricum o sa fie o masina de top in clasa ei.
    4 6
  • noul defender nu mai apare mai devreme de 2019. nu stiu cat de veche este stirea pe care ati preluat-o dar nu e buna.
    2 1
  • Defender ar fi trebuit sa ramana aceeasi masina spartana si capabila. A fost o masina pentru fermieri. o masina cu design simplu! A construi un Defiender cu nterior premiu, presupune a denatura destinatia pentru care acest simbol al off roadului a fost gandit!

    De la o masina care in secolul XXI nu are nici macar ABS in standard, sarim brusc la un interior premium?!
    4 0
  • @ Scorpionul.negru
    Land Rover Defender si Jeep Wrangler nu pot arata modern pt ca ele sunt unice prin aspectul si capacitatile lor. Asta le face unice pt cunoscatori si chiar si pt cei mai putin avizati.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru