Le Mans 24h, LIVE VIDEO ȘI TEXT: Victorie Porsche!

Publicat Sambata, 13.06.2015
de Automarket
Comenteaza 18


24H Inside - The 2015 Le Mans 24-Hours TV channel by lemans-tv


Comentarii (18)

  • Ivanoff
    TOYOTA turuie pe jos cu toti. Singura marca impreuna cu NISSAN care nu prea au dat pe la standuri pt deservirea tehnica, ce ciudat . Deci iaca-ta fiabilitatea conteaza si la curse nu numai la general. Asteptam momentu prielnic in care se va zice ca sunt pe podium, si chiar cred asta.
    4 17
  • Se sterg comentariile daca nu tineti cu Audi. Aveti grija....
    3 14
  • mircea
    @Ivanoff
    Toyota va termina pe podium doar dacă abandonează Porsche și Audi. Iar despre Nissan... mai bine nu se prezentau. E aproape jenantă prestația lor, cu o mașină de LMP1 depășită de majoritatea celor de la clasa inferioară.
    18 5
  • @ivanoff o fi aceeasi persoana cu @mafia?
    8 2
  • @mircea
    De ce spui asta? E totusi bine ca participa si experimenteaza ceva. Cu siguranta vor invata ceva de pe urma acestei curse si poate la anu' o sa se prezinte mai bine.
    E de admirat totusi ca sunt acolo, fata de altii care nu pot sau nu vor...
    10 8
  • Asa este, bre ivanezule. Si in toate editiile precedente, fiabilitatea Toyota s-a vazut dupa cele 24 de ore de cursa. Separe ca si anul acesta va fi le fel. Bravo toiota.Ar trebui sa mergi si tu in echipa tehnica a celor de la Toyota ca sa le mai dai cate o infuzie de fiabilitate.
    12 3
  • Ivanoff
    @mircea. Stii vb aceea : ''lauda de sine, nu miroase a bine'' :)))))


    Totusi trebuie sa mai fac o scurta precizare: Mare pacat ca Romania nu participa la acest eveniment. Dacia impreuna cu Exelixis Motorport ar fi putut dezvolta ceva senzational, care i-ar fi lasat pe straini cu gura cascata.
    2 14
  • mircea
    @Don
    Când ai reperele astea, trebuie să te ridici la nivelul lor. Altfel pari nepregătit.

    @Ivanoff
    Nu vreau să forțez nota, dar Dacia are altă treabă.
    12 2
  • LauCalin
    @mircea, Nissan nu va face mare lucru asa cum nu a facut mare lucru niciodata la LeMans. Nu inteleg de ce s-au bagat in treaba asta. Daca se concentrau pe Dakar unde personal cred ca au sanse mai mari sa faca ceva, poate ca era mai bine.
    Iar LeMans deja mi se pare plictisitor... imi aminteste de F1 de acum 12-13 ani cand Ferrari si Schumi castigau tot. Imi e un dor de un duel in care sa fie si Peugeot asa cum a fost acum cativa ani si s-a intrecut frumos cu Audi.
    12 3
  • @Mircea.

    Cum adica Nissan mai bine nu se prezentau? Nu te supara, dar ori ai vorbit din prisma ca esti fan de X marca, ori fan Nissan, insa numai obiectiv nu ai fost. Nu esti tu in masura sa zici sa nu se prezinte, intr-adevar performanta lor e extrem de slaba. Aici uite-te la arhitectura masinii, au incercat si ei. Cand au trecut Audi de la v10 benzina la diesel si ala a fost o incercare si un experiment nu?
    4 4
  • Si da, probabil Toyota va termina in urma Porsche,Audi.

    Eu fiind fan Toyota, Honda, Ferrari. La capitolul performanta Toyota nu au nici o scuza, trebuiau sa impinga performanta masinii mai sus. mai ales pt cursa de 24h.
    Sper ca la anul Toyota sa le rupa fash-ul mai ales celor de la Audi.
    De ce? Toyota produc masini calitative pt omul de rand, si hibride accesibile, ei inteleg mai bine ca alti constructori protejarea mediului.

    Audi, marca renumita din renumitul VAG, face in ultimul timp masini de ciocolata la fiabilitate. Si vine sa utilizeze diesel intr-o cursa ca apoi sa treaca solutiile tehnice pe masini de serie? Nu multumim domnilor nemti, luati-va catrafusele si afara cu voi si cu diesel-ul vostru. Eu imi doresc ca toti constructorii sa renunte la aceaste nocivitate.

    Sper ca Toyota pe viitor sa renunte total la diesel.
    2 8
  • someone
    imi place revenirea celor de la Porsche, aduce putin condiment cursei. toyota desi fara probleme se pare ca nu poate tine pasul cu Porsche si Audi. Nissan are motor si sistem hybrid ok, dar confirguratia masinii e nepotrivita. daca isi invata lectia si fac un prototip cu motor central pentru la anu', daca il testeaza eficient de-a lungul intregului an, atunci cursa din 2016 poate fi lansarea catre performanta din 2017...pana atunci ni s-a demonstart practic ca motor si transmisie fata la LeMans nu e solutia castigatoare
    7 1
  • Nissan are doar 3 luni de pregatire, primele etape ale campionatului le au sarit, daca va termina cursa va fi ceva. Mai sunt ceva etape pana la final si pot pregati masina pentru a incerca ceva la anul. Mare dezamagire Toyota....Porsche neasteptat de buni. Audi destule probleme de fiabilitate.. Rebellion AER era de asteptat sa nu rupa gura targului.
    6 2
  • @ LauCalin Din pacate pentru spectatori si spectacol Peugeot chiar are expertiza sa se bata cu oricine si sa castige o astfel de curs, si e clar ca lumea este putin nostaligca. PSA are probleme din cauza celor de la conducere, s au luat niste decizii de au lasat pe toata lumea cu gura cascata..asa se intampla cand ajung oameni incapabili la conducere, cum e de altfel si Marchione.
    7 1
  • Ivanoff
    Trebuie sa recunosc, de data asta nu voi fi carcotas. Felicitari Porsche! Pentru un Volzvagan reesapat si cu probleme eterne de fiabilitate, e destul de rezonabil ca au castiga :))))) . Asta in cazul, in care aici nu castiga la fel ca la campionatele de fotbal, cei care au avut ''mana mai fina $$$$$ '' :)))))))).... si uita asa casele de pariuri sunt salvate de la faliment : i-a banu, da banu, castiga X, iar Y pierde. Superb merge lumea asta cu '' mainile fine'' si mintile ''destepte'' .
    2 4
  • Ivanoff
    @Paul , vezi ca primesti ''negative'' de la meseriasi si fanii infocati. Toyota a castigat, fiindca doar a imbunatatit o idee aceelasi bolid de anul trecut, pe cand ceilalti l-au regandit de la ZERO. Totusi, e clar ca japonezii nu prea pun plus valoare si nu se lauda cu pumnii in piept ce nemtii cu creatiile lor. Dar cand fac un lucru, il fac nene fara compromisuri. De apreciat ca abii bolizii Toyota au fst singurii care au terminat cursa de anduranta fara probleme tehnice.
    2 4
  • Ivanoff
    Pacat de Nissan. Daca configuratia era una potrivita nu se intampla treaba cu franele .

    Citez : ''Cei de la Nissan îşi doreau să ne lase cu gura căscată înaintea cursei de la Le Mans, prezentându-ne o inginerie într-atât de îndrăzneaţă, încât avea pretenţia de a fi recunoscută drept genială. Tracţiune pe faţă, toate componentele esenţiale pe faţă şi o structură foarte diferită a maşinii – toate cu speranţa de a trece virajele mai repede ca oricine şi de revoluţiona cursa de la Le Mans cu o victorie neaşteptată, graţie unei inginerii nebunatice şi neordinare. Dar ideile nebunatice nu au trecut proba fiabilităţii. S-a dovedit că toată greutatea imensă pusă pe puntea faţă a solicitat extrem de mult frânele bolizilor Nissan, care s-au dovedit a fi insuficiente, calculate greşit de ingineri, astfel încât s-au supraîncălzit pe tot parcursul cursei. A fost nevoie de mai multe schimburi de frâne, iar spre finalul cursei frânele faţă ale unui bolid Nissan s-au dezintegrat şi au luat foc. ''
    3 3
  • De Corvette C7 care a castigat la categoria ei nu ziceti nimic? Bine ca va certati pe nemtoaice vs. japoneze...
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru