Lexus RZ: versiune de bază nouă cu 201 CP și 428 km autonomie

de Tiberiu Safta
Miercuri, 20.12.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lexus a lansat o versiune de bază nouă pentru crossover-ul electric RZ. Noua versiune, botezată 300e, primește un motor de 201 cai putere și autonomie de 428 de kilometri. Această versiune este disponibilă, pentru moment, doar în America de Nord.

Constructorul japonez de mașini de lux a prezentat o nouă versiune de bază pentru crossover-ul electric RZ. Astfel, noua versiune de bază se numește 300e și devine cea mai accesibilă versiune pentru modelul lansat la începutul acestui an.

Noul Lexus RZ 300e este propulsat de un motor electric de 201 cai putere și care antrenează numai roțile din față. Propulsorul este alimentat de o baterie de 72.8 kWh, produsă de compania chineză CATL și care îi oferă lui RZ 300e o autonomie de 428 de kilometri în regim EPA.

Odată cu lansarea noii versiuni de bază pe piața nord-americană, Lexus RZ primește și o nuanță exterioară nouă, precum și un cablu de încărcare cu dublă tensiune compatibilă cu prize de 120 de volți și de 240 de volți.

Deocamdată, noul Lexus 300e este disponibil doar pe piața nord-americană. În Statele Unite, cea mai accesibilă versiune a crossover-ului electric pornește de la 55.150 de dolari.

via Lexus

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru