Lexus va concura in competitia de 24 de ore de la Nurburgring cu LF-A

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 16.03.2010
Japonezii de la Lexus vor concura in cursa de anduranta de la Nurburgring din luna mai cu doua exemplare LF-A. Acestea vor avea un echipaj mixt nipon-german, formati din piloti cu experienta in acest gen de competitii.

Japonezii de la Lexus vor introduce doua LF-A de productie in cursa de anuduranta de 24 de ore de la Nurburgring. Cele doua modele sunt pregatite de cursa de cei de la Gazoo racing si vor fi conduse de seful departamentului de teste de la Toyota – Hiromu Naruse, alaturi de Takayuki Kinoshita, Akira Ida, Juichi Wakisaka si Kazuya Oshima. Japonezii vor face echipa cu Armin Hahne, Jochen Krumbach si Andre Lotterer.

Takayuki Kinoshita a castigat de sase ori competitia Super Taikyu Endurance Series si este cel mai experimentat pilot nipon in competitia de 24 de ore de la Nurburgring. Acesta a reusit sa se claseze pe locul 5 in clasamentul general. Akira Ida a fost castigatorul competitiei de anduranta Tokachi in 1995 si 2007, in timp ce pilotii Juichi Wakisaka si Kazuya Oshima au inregistrat numeroase victorii in competitiile Super GT 500 si Super GT 300.

Lexus isi va apara titlul din competitia nipona Super GT cu ajutorul modelelor SC 430 si IS 350. Versiunea de competitie a lui SC 430 este echipata cu un motor V8 de 3.4 litri si va concura in competitia GT 500, pe cand seria GT 300 va avea un singur reprezentant Lexus in "persoana" unui IS 350.

Via | Lexus

Comentarii (1)

  • Stelian_Opincariu
    Felicitari Leuxs! Sunteti pe drumul cel bun!
    1 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru