Live from Detroit. Surprize de la Audi: acesta este noul A4 Allroad

de Mircea Meşter
Luni, 11.01.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Concentrați pe celelalte premiere anunțate în prealabil la Detroit, jurnaliștii au fost luați pe nepregătite de noul A4 Allroad, care a reprezentat o supriză pentru toată lumea.

Audi a păstrat sub tăcere premiera mondială pe care a pregătit-o pentru Salonul Auto de la Detroit și a reușit să dacă asta cu succes mai ales pentru că întreaga atenție a publicului și a presei a fost concentrată pe premierele anunțate de celelalte mărci. Iar azi dimineață, toată lumea a fost luată prin surprindere de noul A4 Allroad, care și-a făcut apariția pe neașteptate la standul mărcii germane.

Bazat pe noua generație A4 prezentată la rândul ei în toamna anului trecut, noul A4 Allroad se adresează clienților care își doresc o mașină de familie care să aibă capacitatea de a ieși fără probleme în off-road atunci când e nevoie, dar care nu vor un SUV pentru asta. E adevărat că pentru Audi va fi o misiune complicată să inventeze spațiu pe piață pentru o astfel de mașină în condițiile în care SUV-urile reprezintă cea mai populară alegere la nivel mondial în acest moment, cu prognoze de creștere. Însă după experiența adunată cu A6 Allroad și apoi cu generația anterioară a lui A4 Allroad, Audi are armele necesare pentru a aduna familiștii ale căror nevoi reale își pot găsi soluțiile în noul model al mărcii germane.

Mai mult detalii și fotografii oficiale cu noul A4 Allroad puteți găsi în articolul dedicat care poate fi citit aici.

Comentarii (5)

  • Claudiu
    Tot supradimensionand astia continuu grila frontala,oare cat timp le va lua sa o dea o tura de jur imprejurul masinii?
    11 5
  • tractorr
    hanibal haudi
    3 5
  • deci au schimbat farurile si stopurile la a4 allroad? asta e stirea? :D
    7 4
  • @Claudiu, Audi si Lexus. Doi producatori cu gura mare.
    2 3
  • Stopurile alea sunt de la Skoda sau de la Insignia?
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru