Loeb se rastoarna in Raliul Poloniei. Hirvonen, lider la General in WRC?

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 26.06.2009
Dupa ce s-a rasturnat in Grecia, Loeb (Citroen) recidiveaza in Raliul Poloniei. Mikko Hirvonen (Ford) are sanse sa preia sefia la General.

Sebastien Loeb isi continua forma proasta din ultima perioada. Dupa ce a castigat fara probleme primele cinci etape ale Campionatului Mondial de Raliuri 2009, francezul de la Citroen trece printr-o pasa negativa care a inceput la Raliul Sardiniei, a continuat la Raliul Greciei si culmina la Raliul Poloniei, care se desfasoara in premiera in acest weekend.

Dupa ce Loeb s-a rasturnat in Grecia, fara sanse ca masina sa sa fie recuperata (foto), francezul a recidivat in Polonia, superspeciala a patra scotandu-l practic din lupta pentru o pozitie inalta la finalul weekendului. La ora redactarii articolului, nu se cunoaste gradul de complexitate a accidentului.

"La 1.3 kilometri dupa start, l-am vazut pe Sebastien iesit de pe traseu. parea ca s-a rasturnat, dar nu arata foarte rau. Dupa asta m mers foarte, foarte incet, deoarece am vrut sa evit o greseala asemanatoare", a declarat rivalul la titlu al lui Loeb, Mikko Hirvonen, cel care a preluat sefia raliului si are mari sanse de a prelua primul loc in calsamentul general dupa finalul celei de-a opta etape a WRC.

via | Autosport

Taguri: Citroen, Hirvonen, Loeb, WRC

Comentarii (1)

  • a mancat stricat, 2 raliuri la rand
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru