Loeb şi Ogier vor fi adversari în Porsche Supercup la Monaco

de Daniel Popescu
Luni, 13.05.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastien Ogier va concura în cursa de la Monaco din competiţia Porsche Supercup, acolo unde îl va avea ca adversar pe marele său rival din WRC, Sebastien Loeb.

La numai câteva săptămâni după ce au fost rivali în Raliul Argentinei din Campionatul Mondial de Raliuri, Sebastien Loeb şi Sebastien Ogier vor fi din nou adversari, însă de data aceasta într-o cursă pe circuit din cadrul competiţiei Porsche Supercup.

Nonuplul campion mondial îşi confirmase anterior prezenta la etapa de la Monaco din 26 mai din cadrul competiţiei suport pentru Formula 1, iar Ogier a confirmat luni că va concura de asemenea în această cursă.

Urmareste Automarket
Pilotul echipei Volkswagen a mai concurat într-o cursă de turisme în campionatul francez în 2011 cu un Ferrari F458 Italia, însă Loeb are avantajul de a fi participat chiar la sfârşitul săptămânii trecute în etapa de la Barcelona din cadrul Porsche Supercup.
Pilotul celor de la Citroen a terminat cursa pe locul 11 şi a remarcat dificultatea de a depăşi, mai ales că rivalii săi erau mult mai experimentaţi.

"În primele tururi am fost precaut şi nu am putut avansa prea mult. Când ai atât de mulţi piloţi buni în faţă care merg cu aceeaşi viteză nu ai multe şanse să depăşeşti. Totuşi, m-am simţit foarte bine. Cu fiecare zi care a trecut m-am simţit mai bine în Porsche 911 GT3 Cup şi acum aştept cu nerăbdare cursa de la Monaco. Acolo, calificările sunt mai importante şi sper să încep mai sus pe grilă", a declarat el.

Asa va arata masina cu care Ogier va concura la Monaco

Via Porsche, AutoHebdo

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru