Lucid Motors pregătește debarcarea în Europa: "Expansiunea va începe în acest an"

de Alexandru Monenciu
Vineri, 07.01.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Americanii de la Lucid Motors vor debarca în Europa în acest an. Anunțul a fost făcut chiar de reprezentanții companiei pe rețeaua de socializare Twitter.

La finalul lunii septembrie 2021, americanii de la Lucid Motors au anunțat startul producției modelului electric Lucid Air Dream Edition. O lună mai târziu, primele exemplare au fost livrate în cadrul unui eveniment special care a avut loc în California.

Mașina i-a atras atenția și unui utilizator britanic al platformei Twitter care a întrebat dacă este disponibilă în Marea Britanie. Răspunsul a venit chiar de la reprezentanții companiei: "Expansiunea pe piețele europene va începe din acest an."

Așadar, Lucid Motors pregătește debarcarea pe Bătrânul Continent. Aici, pe lângă rivalul american Tesla, Lucid va avea de furcă și cu producătorii europeni care au în portofoliu mașini cu zero emisii din același segment.

În ceea ce privește modelul Lucid Air, compania a înregistrat 17.000 de comenzi până în luna noiembrie 2021. În acest an, vor fi produse 20.000 de vehicule la uzina din Arizona.

Tot în 2022, Lucid Air va ajunge în Orientul Mijlociu, iar în 2023 vor fi deschise listele de comenzi și în China.

via Carscoops

Comentarii (3)

  • Edikkk
    LUCID sunt foarte frumoase, noi tehnologic, singurii care au vrut să ia faţa Tesla
    7 9
  • Voi Corona, electro, Africa.Noi restul.nwo, oricum consumă aerul degeaba.un debil punem pe post de vizionar (cel mai cel),dar de fapt planul este altul.vizionarul lui pește a ajuns cel mai bogat om din lume (cred că locul lui este la psihiatrie),bate câmpii cu Marte,iar noi ne vedem in continuare de planul nostru
    5 8
  • musk a dat drumul la masina prin spatiu..tu ai dat drumul la vaca pe ulita..
    7 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru