Manhart ne dovedește că și Land Rover Defender poate fi un SUV de performanță

de Tiberiu Safta
Duminica, 17.07.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Compania germană de tuning Manhart a lansat pachetul DP 500 pentru Land Rover Defender. Puterea motorului cu 6 cilindri în linie a crescut până la 512 cai putere, iar noul model primește elemente de caroserie noi și jante speciale.

Manhart a pregătit un pachet de tuning nou pentru Land Rover Defender. Acesta se numește DP 500 și aduce un plus de performanță și modificări estetice, atât la exterior, cât și la interior. Așa cum este tipic celor de la Manhart, exteriorul este vopsit într-un negru lucios. Printre modificări se numără aripile evazate și mai multe dungi subtile contrastante.

Clienții noului model vor avea de ales între două pachete: unul pentru stradă și celălalt pentru off-road. Pachetul de stradă aduce jante de 24 de inch încălțate în anvelope de stradă cu un profil redus. Pachetul off-road vine cu jante de 22 de inch încălțate în anvelope speciale de teren.

La interior avem materiale din alcantara și culori contrastante alb-negru pentru scaune și planșa de bord.

Sub capotă avem motorul cu 6 cilindri în linie de 3.0 litri turbo, pe benzină. Puterea motorului a crescut de la 400 până la 512 cai putere și 710 Nm. Manhart nu a oferit mai multe informații despre performanțele noului model.

În total vor fi produse doar 10 exemplare.

Toate vor fi bazate pe versiunea Defender 110 P400, cu tracțiune integrală.

via Manhart

Comentarii (1)

  • Mircea Badea
    mda..face drifturi cu greierii?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru