Mașinile lui James Bond: Aston Martin a confirmat prezența modelelor DB5, V8 și Valhalla în noul film cu Agentul 007

de Paul Cosma
Vineri, 21.06.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin a anunțat că modelele DB5 și V8, precum și noul hypercar Valhalla, vor fi prezente în viitorul film din seria James Bond, a cărui lansare este programată în aprilie 2020. Inițial, se vorbea despre posibilitatea ca actorul Daniel Craig să conducă și un prototip electric Rapide E.

Agentul 007 se pregătește să salveze lumea, din nou, în compania unui trio select de la Aston Martin. Noua peliculă cu celebrul James Bond, al cărui rol va fi jucat de actorul Daniel Craig, va fi lansată în luna aprilie a anului viitor.

Aston Martin a anunțat oficial că viitorul film va marca prezența pe marile ecrane a modelelor sale DB5 și V8, precum și a noului hypercar Valhalla. Confirmarea a venit în urma unei vizite a Prințului Charles la studiourile unde au loc filmările.

Aston Martin Valhalla este o premieră în seria filmelor cu James Bond, în timp ce DB5 revine după o prezență anterioară în pelicula Skyfall din 2012. Clasicul Aston Martin V8 își va marca și el revenirea, după apariția în The Living Daylights în 1987.

Presa internațională a speculat recent că Aston Martin și James Bond ar urma să înregistreze o premieră în următorul film din seria cu celebrul agent 007. Potrivit informațiilor neoficiale, actorul Daniel Craig urma să conducă un prototip electric Aston Martin Rapide E în pelicula așteptată în 2020.

Via Aston Martin

Comentarii (1)

  • si unde e fordul????
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru