Mazda a oprit temporar activitatea în fabrici: producție suspendată la uzinele din Japonia, Mexic și Thailanda

de Cornel Șocariciu, Foto: Dreamstime
Miercuri, 01.04.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Oficialii Mazda au decis să închidă temporar fabricile companiei. Uzinele din Mexic și Thailanda vor fi închise pentru cel puțin 10 zile, iar în Japonia, producția este suspendată pentru 13 zile.

Pandemia de coronavirus SARS-CoV-2 continuă să închidă fabricile constructorilor auto la nivel global. Oficialii Mazda au decis ca uzinele sale să fie oprite temporar în perioada următoare.

Prima uzina Mazda care a fost oprită temporar a fost cea din Mexic. Oficialii producătorului japonez au decis închiderea fabricii pentru o perioadă de 10 zile, începând cu 25 martie. Fabrica AutoAlliance din Thailanda a fost oprită în 30 martie, iar pentru moment, decizia niponilor rămâne valabilă tot pentru o perioadă de 10 zile.

În perioada 28 martie - 30 aprilie, producția de la uzinele din Hiroshima și Hofu va fi suspendată complet pentru o perioadă de 13 zile, iar în intervalul menționat anterior vor exista opt zile în care angajații vor lucra doar într-un singur schimb. Conform oficialilor producătorului nipon, o parte din producția programată inițial pentru această perioadă va fi transferată în al doilea trimestru al anului fiscal (acesta se încheie în martie 2021).

Reprezentanții Mazda spun că operațiunile de vânzare vor continua în anumite țări, iar în funcție de regiuni vor fi luate măsuri adecvate care să respecte politicile implementate de statele respective pentru a preveni răspândirea noului coronavirus SARS-CoV-2.

Via | Mazda

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru