Mazda pregătește cel mai frumos SUV cu șapte locuri din lume: iată primul teaser al lui CX-9

de Sebastian Toma
Joi, 05.11.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mazda a prezentat o imagine teaser a lui CX-9, viitorul său crossover cu șapte locuri. Modelul va fi expus în stadiul de concept la Salonul Auto de la Los Angeles.

Mazda a publicat o imagine teaser a conceptului CX-9, pe care îl va dezveli la Salonul Auto de la Los Angeles. CX-9 este un crossover cu șapte locuri, cel mai probabil un monovolum cu trăsături de design de SUV, care este inspirat puternic din conceptul Koeru. Acesta din urmă a fost prezentat în toamna anului curent la Salonul Auto de la Frankfurt și a primit reacții pozitive din partea publicului și a specialiștilor în design. Viitorul CX-9, anticipat de acest concept, va incorpora atât noile tehnologii Skyactiv, cât și limbajul de design Kodo al celor de la Mazda.

Reprezentanții Mazda nu au specificat dacă viitorul CX-9 va fi un SUV în toată regula sau doar un crossover între un monovolum și un SUV. Având în vedere utilizarea particulei CX urmată de un număr în numele său, ne putem aștepta ca japonezii să ofere noul lor model și în variante cu tracțiune integrală, chiar dacă abilitățile off-road ale acestuia nu vor fi pe primele poziții în lista sa de puncte forte.

Urmareste Automarket
Pentru moment, știm doar că Mazda CX-9 va avea trei rânduri de scaune și că nu va sacrifica elementele practice ale unui automobil de acest tip pentru design.
Din trăsăturile prezentate de modelul din imaginea teaser, nu putem să nu remarcăm un automobil cu un design atrăgător și elegant, care ar trebui să întoarcă toate privirile pe stradă. Pentru moment,nu este clar dacă Mazda va oferi viitorul său crossover și pe piața din Europa, dar nu există niciun motiv pentru care acesta să nu fie lansat și pe Bătrânul Continent.

Via Mazda

Comentarii (2)

  • ...s-ar putea...la ce faine masini fac si in prezent n-ar fi de mirare.e de succes kodo... tres bien!
    16 1
  • rotila
    daca vorbesti de cel mai frumos suv din lume tu esti cel mai destept
    0 7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru