Mazda va lansa cinci modele noi în următorii trei ani

de Sebastian Toma
Marti, 26.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Directorul diviziei din Regatul Unit al mărcii Mazda a anunţat planurile companiei pentru următorii trei ani. Acestea includ lansarea a cinci modele noi, încă nedezvăluite.

Esential 16 la sută este creşterea vânzărilor Mazda în primele 10 luni ale anului curent în raport cu aceeaşi perioadă a lui 2012, pe piaţa din Regatul Unit.
Mazda va aborda o strategie agresivă de lansare a modelelor noi în următorii trei ani. Constructorul japonez vrea să lanseze cinci modele noi în până în 2016, marcând cea mai agresivă abordare din ultimii 10 ani. Reprezentanţii Mazda nu au specificat ce modele vor lansa în următorii ani şi ce segmente vor aborda. Până acum, Mazda a confirmat lansarea noului MX-5 pentru anul 2015. Sunt aşteptate modele precum CX-3, eventualul Mazda6 Coupe, o nouă generaţie a lui Mazda2 şi un posibil succesor al lui RX-8.

Există posibilitatea ca lista de cinci modele noi să includă şi înlocuitorul actualului Mazda5, un înlocuitor al lui CX-5 şi un alt SUV. Cel de-al treilea SUV ar putea să aparţină segmentului B, fiind confirmat anterior de Takashi Yamanouchi, preşedintele Mazda.

Întreaga campanie a celor de la Mazda este văzută ca un restart al gamei, demarat deja prin lansarea modelelor CX-5, Mazda6 şi Mazda3. Reprezentanţii companiei japoneze se aşteaptă la o perioadă de creştere sustenabilă a vânzărilor, în contextul în care piaţa auto înregistrează un regres.

Urmareste Automarket
Jeremy Thomson, managing director Mazda UK, descrie următorii trei ani ca fiind cea mai bună perioadă pentru marca japoneză din ultimii zece ani.
Pe piaţa respectivă, Mazda înregistrează deja o creştere a vânzărilor în raport cu aceeaşi perioadă a anului trecut, primele zece luni ale anului având rezultate cu 16% mai bune faţă de perioada echivalentă a lui 2012. Fiecare dealer Mazda din această ţară este aşteptat să atingă nivelul pre-criză, spune reprezentantul diviziei din Regatul Unit al mărcii Mazda.

Via Autocar

Comentarii (1)

  • Ar fi si culmea sa nu reuseasca la cum arata noile modele.
    19 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru