Mazda va lansa un nou SUV compact în martie: cel mai probabil, este noul CX-3

de Paul Cosma
Marti, 05.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mazda anunță lansarea unui nou SUV compact în martie. Cel mai probabil, este vorba despre noua generație CX-3, care va fi prezentată în cadrul salonului de la Geneva.

Mazda a publicat un teaser ce pare să înfățișeze viitoarea generație a modelului CX-3. Japonezii au comunicat oficial că vor lansa un nou SUV compact, în cadrul Salonului Auto de la Geneva, în luna martie.

Constructorul spune că noul model va beneficia de noul motor Skyactiv, ce folosește un sistem de aprindere prin compresie, așa cum se întâmplă în cazul diesel-urilor, iar asta promite eficiență sporită și un consum redus.

Cel mai probabil, noul CX-3 va fi dezvăluit pe 5 martie, în premieră mondială, atunci când Mazda a programat o conferință de presă.

Tot la Geneva, japonezii vor aduce și o ediție specială Mazda MX-5, care va veni să celebreze 30 de ani de prezență pe piață europeană.  Totodată, constructorul va prezenta publicului și noul Mazda 3, dar și modelul CX-5.

Via Mazda

Comentarii (3)

  • Din ce stiu eu de la un dealer, noul CX-3 va creste in dimensiuni si se va apropia de actualul CX-5. Iar noua generatie de CX-5, cand va apare, va fi mai mare (aproape ca un CX-9) si va oferi si 7 locuri.
    9 1
  • Deci pana la urma Skyactive-X isi face debutul pe CX-3? ca pe 3 inca nu a fost lansat. Sau sunt amandoua in acelasi timp?
    2 1
  • Prince Mohamed
    masina din Teasere nu e nici de cum Mazda CX3 SUV compact daca actualul mazda Cx 3 suv compact a primit acum 1 an in urma un mic updates in 2018 asta inseamna ca o noua generatie nu va sosi mai devreme de 2021 ca model este si logic iar modelul din teaserele misterioase este Varianta Europeana a crossoverului MAZDA CX4 suv coupe da o versiune europeana derivata din modelul care a fost vandut numai pe Piata Chineza acum 3 ani si niciodata nu a fost lansat in Europa de atunci din 2016 iar abia acum in 2019 va sosi si pe batranul Continent[Piata Europeana] confirmata si de Mazda
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru