Mazda3 MPS primeşte 50 CP în plus de la MR Car Design

de Sebastian Toma
Marti, 30.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tunerii de la MR Car Design au dezvoltat un pachet pentru Mazda3 MPS. Acesta urcă puterea maximă la 310 CP pentru 700 de euro şi poate implica şi un set de jante din aliaj cu un design deosebit.

Esential 310 CP dezvoltă versiunea MR Car Design a lui Mazda3 MPS.
Mazda3 MPS nu este la fel de popular în rândul tunerilor cum sunt omologii săi de la Ford, Renault şi Volkswagen. Modelul a primit un pachet de tuning de la MR Car Design. Acesta îi conferă 50 CP în plus, obţinuţi prin reprogramarea unităţii ECU a motorului 2.3 DISI Turbo. Unitatea cu patru cilindri în linie ajunge să furnizeze 310 CP, pe când noua valoare a cuplului motor nu a fost încă anunţată. În standard, motorul lui Mazda3 MPS dezvoltă 260 CP la 5.500 rpm şi 380 Nm la 3.000 rpm.

Pachetul de tuning poate să includă şi un set de jante din aliaj, o evacaure sport, o suspensie KW şi un set de stickere de la MR Car Design. Jantele din aliaj au diametrul de 19 inch, sunt realizate din aliaj uşor, produse de Qxigin şi îmbrăcate în anvelope de vară de performanţă. Suspensia KW, de tip coilover, este reglabilă atât pe înălţime, cât şi pe duritate, pe când sistemul de evacuare custom oferit renunţă la convertorul catalitic pentru un plus de performanţă.

Sistemul de supraalimentate poate fi îmbunătăţit cu ajutorul unui intercooler Forge Motorsport, care oferă performanţe superioare.

Pe piaţa din România, Mazda3 MPS are un preţ de pornire de 29.630 euro cu TVA inclus. Modelul are un consum mediu de 9.6 litri la sută. Versiunea standard accelerează de la 0 la 100 km/h în 6.1 secunde şi este capabilă să atingă 250 km/h.

Via Carscoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru