Mazda3, primul teaser al noii generaţii

de Sebastian Toma
Miercuri, 26.06.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mazda a prezentat pe pagina sa oficială de Facebook un teaser care prefigurează noua generaţie a compactei sale. Potrivit primelor informaţii, noul Mazda3 va avea o platformă preluată de la CX-5.

Esential 10 ani de existenţă a împlinit ieri Mazda3.
3.6 milioane de unităţi Mazda3 au fost vândute în ultimii zece ani, potrivit estimărilor oficiale.
Mazda3 va primi o nouă generaţie în acest an. Reprezentanţii constructorului nipon au prezentat pe Facebook primul teaser al noului model, aşteptat să fie dezvelit astăzi. În comparaţie cu modelul pe care îl înlocuieşte, avem o grilă faţă mai mare, inspirată puternic din cea a lui Mazda 6. La fel ca Mazda6 şi CX-5, noul Mazda3 va prelua limbajul de design Kodo, ceea ce înseamnă că ne putem aştepta la o versiune în miniatură a berlinei de segment D, cu un design adaptat segmentului compact.

Potrivit primelor informaţii, noul Mazda3 va prelua platforma şi tehnologiile SkyActiv de la CX-5, fratele său mai mare. Bineinţeles, nu înseamnă că Mazda va renunţa la filozofia care a caracterizat modelul său compact în ultimul deceniu, acesta nefiind transformat într-un crossover, ci urmând să împartă anumite componente şi tehnologii cu SUV-ul compact al mărcii japoneze.

Noua platformă promite o masă mai redusă şi un habitaclu mai spaţios.

Urmareste Automarket
Japonezii de la Mazda au fost zgârciţi cu detaliile în ceea ce priveşte noua lor compactă.
Debutul public al noului model de la Mazda este aşteptat în toamnă, când modelul va fi expus la Salonul Auto de la Frankfurt. Până atunci, ne aşteptăm ca Mazda să prezinte online noua sa compactă, după cum au lăsat de înţeles din evenimentul pe care l-au "programat" pe Facebook.

Via Mazda

Comentarii (2)

  • mama,ce teaser!!!!!!!!!!!!
    8 0
  • http://www.autocar.co.uk/car-news/new-cars/new-mazda-3-hatchback-revealed
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru