Mazda3 Takumi II - ediţie specială disponibilă în România

de Bogdan Mirică
Miercuri, 22.05.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mazda3 Takumi II este numele celei mai noi ediţii speciale a modelului compact. Disponibilă de la 14.990 de euro, versiunea vine cu o listă bogată de dotări.

Mazda3 este unul dintre modelele compacte cu o carieră îndelungată pe piaţa auto din România. Pentru a spori atractivitatea reprezentantului său în segmentul C, constructorul japonez a decis să introducă şi pe piaţa autohtonă o ediţie specială botezată Takumi II. Modelul are la bază nivelul de echipare TE, peste care au mai fost adăugate şi alte dotări, menite să sporească atractivitatea compactei.

La nivel exterior, Mazda3 Takumi II vine cu jante de 17 inch din aliaj, proiectoare de ceaţă şi un pachet sport ce include mai multe accesorii: o nouă grilă frontală, geamuri spate fumurii şi carcasele oglinzilor vopsite în negru.

Esential 105 cai putere oferă motorul de 1.6 litri alături de care este disponibil noul Mazda3 Takumi II.
14.990 de euro costă ediţia Mazda3 Takumi II.
5 ani este garanţia pe care o oferă mazda pentru ediţia specială Takumi II.
Pentru cei interesaţi de ce vor găsi la interior, Mazda a pregătit o listă generoasă.
Ea include, printre altele, scaune faţă sport încălzite, pilot automat, aer condiţionat automat reglabil pe două zone, parbriz încălzit, conexiune Bluetooth, sistem audio ccompatibil cu MP3 şi comenzi pe volan, oglindă retrovizoare anti-orbire, volan şi manetă schimbător îmbrăcată în piele, senzori de ploaie şi lumină. Opţional, clienţii pot alege şi sistemul de navigaţie TomTom.

Mazda3 Takumi II vine şi cu un întreg arsenal de sisteme de siguranţă: ABS, EBD, Dsc (controlul stabilităţii), TCS (controlul tracţiunii), senzori de parcare spate, sistemul RVM pentru monitorizarea unghiului mort şi şase airbaguri (frontale, laterale şi cortină).

Noua versiune este disponibilă doar împreună cu motorul pe benzină de 1.6 litri, asistat de o cutie manuală cu cinci rapoarte.

Noul Mazda3 Takumi II are un preţ de pornire de 14.990 de euro pe piaţa din România. Cei care doresc şi sistemul de navigaţie trebuie să scoată din buzunar 15.790 de euro. Ediţia specială vine cu o garanţie de cinci ani şi este disponibilă în toate reprezentanţele Mazda de la noi din ţară.

Comentarii (4)

  • Suntem in 2013 si astia inca mai pun motoare aspirate pe mazda 3, o masina cu tractiune fata! Nu cred ca trebuie sa mire pe nimeni greutatea in plus pe puntea fata si caracterul subvirator ... Felicitari :))
    10 13
  • Da,da...azi toti au motoare turbo si cardan!Extraordinara remarca...
    5 7
  • Faptul ca Mazda reuseste sa scoata din motoare aspirate performantele pe care altii le scot din unele supraalientate ar trebui sa iti spuna cate ceva ...
    3 3
  • Altii scoteau motoarele astea aspirate acum 15 ani ba dane si erau la fel de aspirate si de performante erau! expl : alfa 156 1.6 120 hp (adica cu 15 hp mai mult), Golf 4 (1998 1.6 105 cp , adica fix cat ofera mazda acum) samd! Concluzie: mazda inca traieste in trecut, evolutie 0! ceea ce altii scoteau pe piata acum 15 ani ei scot acum , hai pa! Si tu esti cunoscator
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru