Mercedes-AMG anunță ediția specială "Edition 55" pentru A 35 și CLA 35

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 20.04.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Divizia de performanță AMG anunță o ediție specială "Edition 55" pentru modelele compacte A 35 și CLA 35. Lista cu noutăți include, printre altele, embleme speciale, jante de 19 inch și o temă bicoloră pentru interior.

Inginerii Hand Werner Aufrecht și Erhard Melcher au fondat, în 1967, ceea ce mai târziu avea să devină divizia de performanță Mercedes-AMG. Acum, la aniversarea celor 55 de ani, compania germană anunță o ediție specială "Edition 55" pentru modelele compacte A 35 și CLA 35 (inclusiv varianta break).

Indiferent de alegerea făcută, clienții primesc pachetele AMG Aerodynamics (elemente aerodinamice vopsite în negru lucios), AMG Night Package și AMG Night Package II.

Paleta de culori include două nuanțe: Negru Cosmos Metallic și Alb Digital Metallic. Jantele AMG de 19 inch, finisate în Gri Titanium, completează pachetul exterior.

Pentru interior, Mercedes-AMG a pregătit o tapițerie din piele neagră și roșie, volan AMG Performance îmbrăcat în microfibră Dinamica, embleme Edition 55, cusături roșii și ornamente din aluminiu.

Marca germană plusează cu o prelată AMG, neagră cu emblema argintie.

Noile Mercedes-AMG A 35 și CLA 35 Edition 55 pot fi comandate în intervalul aprilie - noiembrie 2022.

În Germania, clienții trebuie să plătească 12.614 euro în plus dacă vor să aibă în garaj un asemenea model special.

via Mercedes-AMG

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru