Mercedes-AMG G63 primește 809 CP și mult carbon de la Manhart

de Alexandru Monenciu
Vineri, 21.10.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Compania de tuning germană a publicat primele imagini cu noul G 800 Inferno, bazat pe Mercedes-AMG G63. Motorul V8 twin-turbo dezvoltă acum 809 CP și peste 1.100 Nm cuplu.

Există mai multe companii de tuning care oferă pachete pentru Mercedes-AMG G63, spre exemplu Brabus și Mansory. Clienții pot apela și la nemții de la Manhart, dacă li se pare că G63-ul lor nu iese destul în evidență sau nu este destul de puternic.

Compania de tuning tocmai a lansat pachetul G 800 Inferno care propune, înainte de toate, un bodykit din fibră de carbon. Nu lipsește grafica aurie, specifică Manhart, în aceeași nuanță fiind vopsite și jantele din gama Manhart Forged Line.

Combinația de culori negru-auriu poate fi întâlnită și la interior.

Pentru un plus de manevrabilitate, Manhart a instalat un set de arcuri H&R care aduce SUV-ul german mai aproape de asfalt.

Mulțumită unui software optimizat, motorul V8 de 4.0 litri, twin-turbo, dezvoltă acum 809 CP și 1.170 Nm cuplu. Ca o comparație, un Mercedes-AMG G63 standard oferă 585 CP și 850 Nm. Nu în ultimul rând, avem un sistem de evacuare din inox, iar catalizatoarele au fost eliminate.

Manhart nu a dezvăluit prețul noului pachet G 800 Inferno.

via Manhart

Comentarii (4)

  • si la ce ajuta chestia asta?
    2 2
  • Nu vei afla niciodata.
    Ha ha ha...
    3 0
  • Tocmai de aia intreb.

    Ma asteptam ca la atatia fani de masini tari, pe benzina sau motorina, oameni cu experienta dupa cum cad pe aici sa am un raspuns clar, concret si concis.
    0 2
  • Întrebarea însăși e absurdă, nu avem ce să-ți explicăm. Mai întâi treci la o mașină de peste 150CP, preferabil peste 200 și dacă nu ai înțeles nici atunci sună-ne. Oricum nu îți vom răspunde pentru că dacă suni e clar că ești irecuperabil.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru