Mercedes-Benz ar putea lansa un nou model CLE în 2023: acesta ar înlocui versiunile coupe și cabrio ale lui Clasa C și Clasa E

de Daniel Popescu
Marti, 18.08.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz ar putea lansa în 2023 noul model CLE, care să înlocuiască actualele versiuni coupe și cabrio ale lui Clasa C și Clasa E, potrivit presei internaționale.

Mercedes-Benz are o gamă diversificată de modele și versiuni, însă intenționează să reducă numărul acestora pe parcursul următorilor ani, în funcție de vânzările înregistrate.

Presa internațională susține că una dintre opțiunile pe care constructorul german le are în vedere este lansarea unui nou model cu numele CLE, care să înlocuiască nu mai puțin de patru modele actuale.

Modelele vehiculate pentru dispariția din gamă sunt versiunile coupe și cabrio ale lui Clasa C și Clasa E, care în prezent sunt produse la uzina din Bremen. Decizia germanilor se bazează cle mai probabil pe vânzările reduse ale celor patru modele.

În prezent, Mercedes-Benz folosește prefixul CL pentru alte două modele, și anume CLA și CLS, astfel că cel mai probabil viitorul CLE va prelua o parte din elementele de design ale acestuia.

Un viitor Mercedes-Benz CLE va fi oferit atât în versiune coupe, cât și în versiune cabrio, iar simplificarea gamei va ajuta constructorul german atât în privința eficienței liniilor de producție, cât și din perspectiva raportatelor de vânzări.

Presa internațională susține că viitorul Mercedes-Benz CLE va fi lansat pe piață în cursul anului 2023.

Via L'Argus

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru