Mercedes-Benz C-Klasse Coupe primeşte un pachet de la Mansory

de Sebastian Toma
Miercuri, 05.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tunerii de la Mansory i-au aplicat lui C-Klasse Coupe un pachet estetic realizat din fibră de carbon.

Mercedes-Benz C-Klasse Coupe a fost modificat de tunerii din Brand, Mansory. Aceştia au realizat un pachet pentru cei care tânjesc după versiunea Black Series, iar rezultatul va atrage atenţia celor din jur graţie trăsăturilor agresive care îl caracterizează. Pachetul estetic este realizat din fibră de carbon şi include o nouă bară faţă, o grilă faţă nouă, un set de lumini de zi cu LED-uri, bosaje umflate pentru aripile faţă şi spate, un set de praguri laterale, o bară spate cu difuzor de aer integrat şi un sistem de evacuare două ţevi dreptunghiulare.

La nivel opţional, clienţii pot comanda o capotă ventilată, un spoiler inferior pentru bara faţă, un set de capace din fibră de carbon pentru oglinzile laterale, două spoilere diferite pentru capacul portbagajului şi un spoiler montat pe lunetă. Interiorul poate primi o gamă de ornamente din fibră de carbon, care pot fi montate pe feţele de uşi, consola centrală, pe volan şi pe bord. În cazul în care tapiţeria standard a lui Mercedes-Benz C-Klasse Coupe nu este suficientă, cei de la Mansory se mândresc cu un atelier de tapiţerie care poate să satisfacă şi cele mai exigente cerinţe.

Pe piaţa din România, Mercedes-Benz C-Klasse Coupe pleacă de la 35.061 de euro cu TVA inclus. Cea mai scumpă versiune a lui C-Klasse Coupe este 350 BlueEfficiency, echipat cu un motor de 306 CP şi 370 Nm, care pleacă de la 49.910 euro cu TVA inclus. Mercedes oferă şi versiuni diesel, cea mai scumpă dintre acestea fiind 250 CDI, care oferă 204 CP şi 500 Nm şi pleacă de la 43.276 euro cu TVA inclus.

Via Mansory

Comentarii (2)

  • Nu mai retin cine anume de aici de pe AM spunea ca Mansory este cel mai kitsch-os tuner.
    Foarte bine punctat - Inca o data, modelul prezentat mai sus vine sa ii intareasca afirmatia.
    2 1
  • zarnesteanu
    Ai dreptate. Un Black Series e mult mai discret si mai class desi nu trece in nici un caz neobservat. Dar daca Masonry inca exista pe piata inseamna ca au si cilenti.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru