Mercedes-Benz Clasa S Coupe Night Edition: pachet special pentru coupe-ul cu două uşi

de Daniel Popescu
Luni, 19.12.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes va prezenta în ianuarie la Detroit pachetul special Night Edition pentru Clasa S Coupe, iar livrările vor începe în luna aprilie.

Mercedes-Benz va participa la Salonul Auto de la Detroit de la jumătatea lunii ianuarie, iar printre noutăţile care vor fi prezentate se numără şi versiunea specială Clasa S Coupe Night Edition.

Modificările aduse coupe-ului cu două uşi sunt mai degrabă minore, însă includ o formă diferită a grilei cu finisaj lucios, la fel ca şi în cazul oglinzilor, în timp ce jantele din aliaj uşor sunt negre şi au 20 inch. Ediţia specială va fi uşor de remarcat şi datorită emblemei dedicate care va fi vizibilă pe cele două aripi faţă.

Urmareste Automarket
La interior, schimbările sunt de asemenea minore, cu logo-ul Night Edition pe volanul sport AMG cu piele nappa.
La rândul lor, scaunele beneficiază de piele nappa  în mai multe combinaţii de negru, pe lângă prezenţa unor finisaje din lemn.

Pachetul special Night Edition va fi disponibil pe versiunile S 400 4Matic Coupe, S 500 Coupe şi S 500 4MATIC Coupe, iar comenzile vor începe în 9 ianuarie, prima zi de presă a Salonului Auto de la Detroit. Interesant este că, deşi lansată în Statele Unite, versiunea specială va fi livrata pe continentul nord-american începând din august, în timp ce europenii se vor putea bucura de ea începând din luna aprilie.

Via Mercedes

Comentarii (4)

  • Coupe-ul cu doua usi din titlu e pleonasm :)
    2 0
  • @Alex: Exista si coupe-uri cu 4 usi. Uite un exemplu: http://www.automarket.ro/geneva-2014/bmw-seria-4-gran-coupe-al-doilea-coupe-cu-patru-usi-din-portofoliul-54988.html
    0 0
  • Florin
    Gran Coupe = Coupe ?
    0 0
  • @daniel.popescu: Denumirea de coupe (cupeu in romana) provine de la vechile trasuri care aveau doar 2 locuri. A fost preluata pentru a descrie acest tip de masina. Deci nu putem vorbi de coupe cu 4 locuri, e trasa de par aceasta denumire.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru