Mercedes-Benz SLS AMG GT3 45th Anniversary Edition: ediţie limitată la cinci exemplare

de Mircea Meșter
Luni, 08.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pasionaţii modelelor de colecţie Mercedes-Benz au la dispoziţie o nouă maşină care peste ani va deveni, probabil, un foarte scump exponat de muzeu. SLS AMG GT3 45th Anniversary Edition va fi produs în doar 5 exemplare.

Esential 446.000 de euro este preţul unui exemplar al ediţiei speciale Mercedes-Benz SLS AMG GT3 45th Anniversary Edition.
Mercedes-Benz a prezentat astăzi imaginile oficiale ale celei mai interesante ediţii speciale SLS AMG scoase până în acest moment pe porţile uzinelor constructorului german. Aceasta se numeşte oficial SLS AMG GT3 45th Anniversary Edition şi vine cu o serie de îmbunătăţiri aerodinamice şi estetice care fac din modelul german un adevărat magnet pentru pasionaţi.

Mercedes-Benz SLS AMG GT3 45th Anniversary Edition va fi produs în doar cinci exemplare, fiecare venind cu părţi importante ale caroseriei produse din plastic ranforsat cu fibră de carbon: uşile laterale, capacul portbagajului, capota, aripile laterale, difuzorul spate şi despărţitorul de aer frontal. Maşina este vopsită într-o nuanţă gri mat botezată Magno Graphite şi vine cu jante din aliaj semnate AMG.

Sub capota modelului german se află acelaşi motor AMG V8 de 6.3 litri care dezvoltă 571 de cai putere şi care duce sportiva din Stuttgart în 3.7 secunde de la 0 la 100 km/h.

Viteza maximă a lui Mercedes-Benz SLS AMG GT3 45th Anniversary Edition este de 300 de kilometri pe oră.

via Mercedes-Benz

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru