Mercedes-Benz SLS AMG

Marti, 21 Ianuarie 2014 | Modele noi

Mercedes-Benz: "Viitorul AMG GT va fi cea mai frumoasă maşină pe care am construit-o"

Gorden Wagener, designerul şef al Mercedes-Benz, spune că viitorul "AMG GT", înlocuitorul lui SLS AMG, va fi cea mai frumoasă maşină care poartă sigla mărcii din Stuttgart.
Vineri, 15 Februarie 2013 | Modele noi

Mercedes-Benz SLS AMG Electric Drive a inspirat cea mai rapidă barcă electrică din lume

Cigarette Racing, un producător de ambarcaţiuni din Florida, a dezvoltat cea mai rapidă barcă electrică din lume. Aceasta este inspirată puternic din SLS AMG Electric Drive.
Luni, 08 Octombrie 2012 | Modele noi

Mercedes-Benz SLS AMG GT3 45th Anniversary Edition: ediţie limitată la cinci exemplare

Pasionaţii modelelor de colecţie Mercedes-Benz au la dispoziţie o nouă maşină care peste ani va deveni, probabil, un foarte scump exponat de muzeu. SLS AMG GT3 45th Anniversary Edition va fi produs în doar 5 exemplare.
Joi, 23 Februarie 2012 | Modele noi

Mercedes a brevetat versiunea cu patru uşi a lui SLS AMG

Mercedes-Benz ar putea lansa o versiune cu patru uşi a lui SLS AMG, arată un set de schiţe înregistrate odată cu patentarea design-ului acestui model.
Marti, 01 Martie 2011 | GENEVA 2011

Brabus a venit la Geneva cu 700 Biturbo, un SLS AMG "dopat"

Tunerii de la Brabus au venit la Geneva cu un Mercedes SLS AMG de 700 de cai putere şi 850 Nm. Creaţia germanilor accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 3.7 secunde.
Luni, 18 Octombrie 2010 | Video

VIDEO: 22 de minute pe pistă în compania lui Mercedes-Benz SLS AMG GT3

Circuitul german Lausitz a găzduit primul test oficial al lui Mercedes SLS AMG GT3. Glasul motorului V8 al supercarului german poate fi savurat din plin în cele 22 de minute ale acestui clip.
Duminica, 04 Iulie 2010 | Video

VIDEO: Un tur de forţă cu SLS AMG la Goodwood Festival of Speed

Un exemplar Mercedes SLS AMG, o cameră montată pe capota acestuia şi circuitul de la Goodwood Festival of Speed sunt ingredientele pentru un filmuleţ de succes.
Marti, 22 Iunie 2010 | Modele noi

Mercedes SLS AMG E-cell dezvoltă 533 CP şi 800 Nm

Mercedes-Benz a dezvăluit detaliile tehnice ale versiunii electrice a lui SLS 63 AMG. Pentru moment, nu a fost anunţată data de lansare a acestui model, dar ne aşteptăm la un debut în următorii patru ani.
Vineri, 16 Aprilie 2010 | Modele noi

Mercedes-Benz a lansat noul SLS AMG in Romania

Mercedes a prezentat in fata unui public numeros noul supercar SLS 63 AMG. Modelul este deja disponibil pe piata din Romania si are un pret de pornire de 177.310 euro cu toate taxele incluse.
Marti, 23 Martie 2010 | General

Mercedes 300 SL va concura alaturi de SLS AMG in Carrera Panamericana

Legendarul Mercedes 300SL va alerga alaturi de noul SLS AMG pe o competitie care retraieste competitia Carrera Panamericana din America Centrala.
Miercuri, 04 Noiembrie 2009 | Modele noi

Mercedes pregateste o versiune Black Series a lui SLS AMG

Desi cei de la Mercedes-Benz au declarat ca "Razboiul Cailor Putere" s-a incheiat, inginerii AMG lucreaza la o versiune Black Series a lui SLS AMG, care va dezvolta circa 600 CP si va costa in jur de 260.000 de euro.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, Romania, AMG, Mercedes AMG, Mercedes SLS AMG, SLS AMG, Black Series, Mercedes-Benz SLS AMG, SLS 63 AMG
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru