SLS 63 AMG

Vineri, 08 Iunie 2012 | Modele noi

Mercedes-Benz SLS AMG a primit o ediţie specială pentru Japonia

Mercedes-Benz oferă o ediţie specială a lui SLS 63 AMG doar pe piaţa din Japonia. Aceasta are trei versiuni, diferenţiate de culori şi echipamente, şi va fi construită în serie limitată.
Marti, 05 Iunie 2012 | Modele noi

Mercedes-Benz SLS AMG GT, primele imagini şi informaţii oficiale

SLS 63 AMG, succesorul modern al celebrului Gullwing, a primit atenţie suplimentară de la inginerii Mercedes-Benz, modelul primind 20 CP în plus şi un nou nume: SLS AMG GT.
Luni, 21 Mai 2012 | Motorsport

Audi a câştigat Cursa de 24 de ore de la Nurburgring

Audi a câştigat ediţia cu numărul 40 a Cursei de 24 de ore de la Nurburgring. Modelul câştigător este un R8 LMS Ultra al echipei Phoenix Racing. Acesta a fost urmat pe podium de un alt R8 LMS Ultra şi de un Mercedes-Benz SLS AMG GT3.
Vineri, 16 Aprilie 2010 | Modele noi

Mercedes-Benz a lansat noul SLS AMG in Romania

Mercedes a prezentat in fata unui public numeros noul supercar SLS 63 AMG. Modelul este deja disponibil pe piata din Romania si are un pret de pornire de 177.310 euro cu toate taxele incluse.
Marti, 12 Ianuarie 2010 | Modele noi

Mercedes SLS AMG a venit la Detroit fara noul motor V8 bi-turbo

Motorul V8 bi-turbo al celor de la Mercedes-Benz nu va fi introdus pe supercar-ul SLS AMG in urmatorii ani. SLS AMG va fi singurul model care va fi echipat cu motorul aspirat de 6.208 centimetri cubi dupa anul 2011.
Joi, 07 Ianuarie 2010 | Modele noi

Versiunea mai ieftina a lui Mercedes SLS s-ar putea numi SSK AMG

Supercar-ul Mercedes SLS 63 AMG va primi o versiune mai ieftina in 2014, care renunta la usile fluture si pastreaza platforma si motorul V8. Modelul s-ar putea numi SSK si va fi mai mare decat viitorul SLK.
Vineri, 27 Noiembrie 2009 | Tuning

Kicherer a prezentat pachetul sau pentru SLS 63 AMG

Mercedes SLS 63 AMG a primit inca un pachet de tuning, de data aceasta din partea specialistilor germani de la Kicherer. Ca de obicei, designerii Kicherer au realizat un pachet extrem de subtil, care ofera un aspect similar cu cel al modelelor iesite din fabrica Mercedes-Benz, dar cu un plus de agresivitate.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, Salon Auto, tuning, Salonul Auto, AMG, motor, Detroit, V8, SLS AMG
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru