Mercedes-Benz SLS AMG a primit o ediţie specială pentru Japonia

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 08.06.2012
Mercedes-Benz oferă o ediţie specială a lui SLS 63 AMG doar pe piaţa din Japonia. Aceasta are trei versiuni, diferenţiate de culori şi echipamente, şi va fi construită în serie limitată.

Mercedes-Benz a anunţat că va lansa trei versiuni speciale ale lui SMS AMG Matte Edition pe piaţa din Japonia. Prima dintre acestea este roadsterul negru mat, care are o vopsea Magno Night Black, un soft-top negru şi o grilă faţă cu accente roşii, jante cu accente roşii şi un capac roşul pentru rezervorul de carburant. Cei de la Mercedes-Benz vor construi doar cinci exemplare ale acestei versiuni, primele urmând să fie livrate în septembrie. Roadsterul primeşte şi o versiune alb mat, vopsită în nuanţa Magno Cashmere White, cu accente negre. Această versiune are tapiţerile mixtă negru şi ”alb porţelan”, un volan AMG şi covoraşe speciale. La fel ca în cazul lui SMS AMG Matte Black, Mercedes-Benz va construi doar cinci exemplare ale acestei versiuni.

Cea de-a treia ediţie specială a lui Mercedes-Benz SLS AMG oferită doar pe piaţa din Japonia este ”Matte White Coupe”, un model identic cu roadsterul în ceea ce priveşte elementele estetice şi interioare, dar care va fi oferit în zece exemplare şi la un preţ redus cu un milion de yeni faţă de cel al versiunii roadster. Diferenţa de un milion de yeni dintre cele două vehicule reprezintă echivalentul a 10.000 de euro.

Mercedes-Benz SLS AMG este echipat cu un motor V8 de 6.208 cmc care dezvoltă 563 CP la 6.800 rpm şi oferă un cuplu motor de 650 Nm la 4.750 rpm.

Pe piaţa din România, SLS AMG Roadster pleacă de la 203.360 euro cu TVA inclus. La data lansării în România, versiunea coupe a lui SLS 63 AMG pleca de la 177.310 euro cu TVA inclus. Supercarul german are o transmisie AMG SpeedShift DCT 7, echipată cu şapte trepte şi două ambreiaje. Aceasta transmisie permite schimbări extrem de rapide ale treptelor de viteză fără a întrerupe fluxul de putere, o schimbare având loc în mai puţin de 100 de milisecunde.

Via | WorldCarFans

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru