Kicherer a prezentat pachetul sau pentru SLS 63 AMG

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 27.11.2009
Mercedes SLS 63 AMG a primit inca un pachet de tuning, de data aceasta din partea specialistilor germani de la Kicherer. Ca de obicei, designerii Kicherer au realizat un pachet extrem de subtil, care ofera un aspect similar cu cel al modelelor iesite din fabrica Mercedes-Benz, dar cu un plus de agresivitate.

Tunerii de la Kicherer au prezentat primele imagini ale pachetului lor de tuning pentru Mercedes-Benz SLS 63 AMG. Germanii au realizat doar un kit estetic si un set de jante de 20 de inch, precum si un sistem de evacuare din otel inoxidabil. Astfel, SLS 63 AMG va avea un aspect aproape de cel standard, dar mai agresiv.

Kit-ul estetic Kicherer pentru SLS 63 AMG contine o buza inferioara pentru spoilerul fata, admisie de aer pe plafon, difuzor aer spate si fante de aer mai mari pentru admisia motorului. Grila fata este disponibila atatpe argint, cat si pe o nuanta discreta de auriu si confera un aspect aparte.Interiorul supercar-ului de la Mercedes-Benz nu a primit niciun fel de modificare de la Kicherer.

Inginerii Kicherer au dezvoltat si pachete de modificare a motorului, dar acestea vor fi oferite initial doar la cerere. Sistemul de evacuare din otel inoxidabil de la Kicherer este echipat cu o supapa speciala, care poate fi deschisa la turatii si viteze mari pentru a elibera herghelia lui SLS 63 AMG pe sosele si a oferi silentiozitate relativa in trafic.

Jantele cu care este echipat acest model sunt realizate din aliaj usor si sunt desenate special pentru SLS 63 AMG.

Via | WorldCarFans

Comentarii (5)

  • wow.... acuma fiecare casa de tuning (ca sa nu-i spun garaj) tuneaza sls-ul doar pentru a-si face reclama? mi se pare putin penibil cum sar toti pe modelele proaspat aparute doar ca sa le modifice... macar daca ar astepta pana in primavara....
    1 5
  • @Castravetele ce indicativ are taxiul alb Mercedes de la Diesel?
    2 4
  • @cristinuta
    gn_castravete e id-ul. daca intrii iti spun. ;)
    3 0
  • :))
    Jale ma cu ala:)) numa critica ce comenteaza altii ca el nu e in stare sa scoata nimic destept:)
    3 3
  • Florin
    Eu cunosc pe unu de la diesel e un sofer pe un logan alb.Crede ca stie codul de la mesedesul alb.Daca vrei vorbim pe messen la flo-bmd@yahoo.com
    0 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru