Brabus a venit la Geneva cu 700 Biturbo, un SLS AMG "dopat"

De Cornel Șocariciu
Publicat Marti, 01.03.2011
Tunerii de la Brabus au venit la Geneva cu un Mercedes SLS AMG de 700 de cai putere şi 850 Nm. Creaţia germanilor accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 3.7 secunde.

Casa de tuning germană Brabus a venit la Geneva cu o versiune proprie asupra lui Mercedes SLS AMG. Botezat 700 Biturbo, creaţia nemiţilor dispune de un pachet de caroserie şi de un kit de performanţă impresionant. La exterior, Brabus 700 Biturbo dispune de pachetul de caroserie Widestar, care se traduce print-un spoiler faţă şi spate nou, un eleron poziţionat pe portbagaj şi de un defelctor spate nou.

De asemenea, creaţia nemţilor beneficiază de praguri laterale noi şi de aripi pentru roţile din spate lăţite cu 20 mm. Pentru ca ecuaţia să fie completă, tunerii germani au încheiat prin montarea unor jante de 20 de inch pe care le-au încălţat cu pneuri de provenienţă Pirelli sau Yokohama. La capitolul modificări mecanice, inginerii Brabus au schimbat sensul de rotaţie al turbinelor pentru a echilibra şi optimiza evacuarea gazelor.

Mai mult decât atât, aceştia au montat un intercooler mai mare, au schimbat filtrele de aer cu unele sport şi au reclibrat unitatea ECU.

Mulţumită acestor modificări, Brabus 700 Biturbo dezvoltă 690 de cai şi produce un cuplu motor de 850 Nm. Acestea fiind zise, creaţia tunerilor germani aleargă de la 0 la 100 km/h în 3.7 secunde, iar viteza maximă ajunge la 340 km/h. Pentru a mări stabilitatea maşinii, inginerii Brabus au montat un set de suspensii noi de provenienţă Bilstein.

Via | Brabus

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru