Mercedes-Benz va prezenta un nou concept în 7 ianuarie: vehiculul "va redefini luxul modern și mobilitatea"

de Daniel Popescu, Foto: Mercedes-Benz
Marti, 17.12.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz a anunțat că va prezenta în 7 ianuarie la Las Vegas un concept care "va redefini luxul modern și mobilitatea" și care este inspirat din industria de divertisment.

Mercedes-Benz a dezvăluit în această săptămână o serie de detalii cu privire la standul (foto) pe care îl va avea la târgul de tehnologie Consumer Electronics Show (CES), care va avea loc la Las Vegas în perioada 5-10 ianuarie.

Pe lângă expunerea unor modele deja cunoscute, constructorul german a anunțat că va prezenta un nou concept în premieră mondială, însă nu a oferit detalii concrete despre acestea. Totuși, comunicatul de presă menționează că noul concept va fi unul de lux.

"Punctul de referință va fi lansarea mondială a unui concept care a fost inspirat de la unul dintre cele mai inovatoare branduri din industria de divertisment. Va redefini complet termenul de lux modern și durabil", precizează Mercedes-Benz.

De asemenea, comentariile făcute de Mercedes-Benz sugerează că noul concept ar putea fi un vehicul autonom dedicat mobilității urbane.

"Funcțiile creative ale conceptului se potrivesc cu filosofia brandului care pune accent pe oameni și stabilește standardele pentru viitorul mobilității", mai precizează germanii.

Mercedes-Benz nu ar fi însă primul constructorul care lansează un concept autonom de mobilitate urbană, iar unul dintre cele mai bune exemple este Volkswagen Sedric, prezentat în 2017 ca un posibil vehicul pentru viitorul serviciul de transport urban Moia

Prezentarea oficială a noului concept Mercedes-Benz va avea loc în 7 ianuarie cu începere de la ora 6:30.

Via Mercedes-Benz

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru